AXDW: Όσα έγιναν την 1η μέρα της Εβδομάδας Μόδας! Μοναδικές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες
G-Fashion

AXDW: Όσα έγιναν την 1η μέρα της Εβδομάδας Μόδας! Μοναδικές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες

AXDW: Άνοιξε χθες τις πύλες της στο Ωδείο Αθηνών η 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας η οποία προσέλκυσε φυσικά τα πιο λαμπερά πρόσωπα του χώρου της μόδας - και όχι μόνο- και στην οποία φιλοξενήθηκαν οι κορυφαίοι σχεδιαστές και τα brands της ελληνικής πραγματικότητας. 

Η Εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε με το brand Passager by Nadia Chalimou και την συλλογή “Party” F/W ’22 . Εντυπωσιακές παγιέτες, φτερά, αέρινα υφάσματα σε “animal print” και βελούδινα πανιά σε εντυπωσιακά εμπριμέ είναι κάποιες από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Η Myrto Dramountani η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό παρουσίασε τη συλλογή S/S ’23 ως συνέχεια των τελευταίων συλλογών της που δημιουργήθηκαν με γνώμονα την ανάγκη να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να διασφαλίσουμε την εγγενή ισορροπία μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος.

Διαχρονικότητα, κομψότητα και θηλυκές γραμμές επικράτησαν στη νέα συλλογή του fashion brand Cristiano Marcheli. Η νέα συλλογή φέρει τον τίτλο “Perfectly Imperfect” Cruise ’23 και είναι εμπνευσμένη από τη φινέτσα της Ιταλικής Ριβιέρας.

Η πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων δημιουργιών του σχεδιαστή μόδας Tassos Mitropoulos ο οποίος ονομάζει τη νέα του κολεξιόν “Blooming of Color”. Η πλούσια παλέτα ενός πολύχρωμου κήπου αποτέλεσε τη βασική επιρροή της συλλογής σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη γλυπτική των φύλλων. Πρωταγωνίστρια το υπέροχο fashion show ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved