Adam’s Shoes: Τα κορυφαία trends στα παπούτσια που αξίζει να υιοθετήσεις στις εμφανίσεις σου
G-Fashion

Adam’s Shoes: Τα κορυφαία trends στα παπούτσια που αξίζει να υιοθετήσεις στις εμφανίσεις σου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που σε βρίσκει να προετοιμάζεις την γκαρνταρόμπα σου για τους επόμενους μήνες.

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις των αγαπημένων σου celebrities, αντλείς ιδέες και έμπνευση για να ανανεώσεις το στυλ σου, με τον πιο κομψό τρόπο. Και μπορεί τα πανωφόρια σου να είναι τα must have items των χειμερινών εμφανίσεών σου όμως, τα παπούτσια που θα επιλέξεις να σε συντροφεύουν στην καθημερινότητα, είναι οι «πρωταγωνιστές» που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε σύνολό σου.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς θα ανακαλύψεις τα σχέδια που θα «αγκαλιάζουν» με στυλ τα βήματά σου; Πώς θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την παπουτσοθήκη σου με εντυπωσιακά value for money σχέδια, κατάλληλα για στυλάτα all day look;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνονται μέσα από τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου stars στα social media, καθώς αυτές σου αποκαλύπτουν ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στον «κόσμο» των παπουτσιών για τον φετινό χειμώνα.

Μάλιστα, μερικά από αυτά τα hot trends θα τα βρεις στη λίστα που ακολουθεί και μέσα από την οποία σου προτείνουμε τα μοντέρνα υποδήματα από τη χειμερινή κολεξιόν της Adam’s Shoes. Συνέχισε να διαβάζεις, λοιπόν, για να δεις πώς θα τα υιοθετήσεις, παραμένοντας εντός budget.

Emily Ratajkowski, Zoe Kravitz και Hailey Bieber λένε «ναι» στα αρβυλάκια

Αν ψάχνεις ένα basic παπούτσι που θα σε συντροφεύει κάθε στιγμή της μέρας, από το νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις βόλτες που απολαμβάνεις με τον σύντροφο ή τις φίλες σου, τότε να ξέρεις πως ένα ζευγάρι αρβυλάκια θα σου χαρίσει τις πιο comfy και στυλάτες εμφανίσεις.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό σχέδιο που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πιο hot τάσεις, ένα basic και απαραίτητο κομμάτι για κάθε γυναικεία παπουτσοθήκη. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσεις, είναι ποιο σχέδιο ή ποιο υλικό αντιπροσωπεύει καλύτερα το στυλ σου, αφού οι επιλογές παπουτσιών που σου προσφέρει η νέα συλλογή της Adam’s Shoes, είναι πολλές και άκρως εντυπωσιακές.

Θέλεις ένα ευκολοφόρετο σχέδιο με φερμουάρ; Μήπως προτιμάς να επενδύσεις σε ένα κλασικό υπόδημα με κορδόνια ή μήπως σε ένα λίγο πιο σύγχρονο, το οποίο διαθέτει ελαστική κάλτσα και αγκαλιάζει με σταθερότητα το πέλμα σου; Σε κάθε περίπτωση, όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις κάνει μία αξιόπιστη επιλογή, την οποία δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου.

Δέρμα, λουστρίνι, καστόρ για high value εμφανίσεις, όπως της Kim Kardashian

Τα υλικά κατασκευής μίας τσάντας, ενός παλτό ή ενός παπουτσιού είναι αυτά που καθορίζουν πόσο high value θα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα του outfit. Και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που αποτελεί τον ορισμό του high value σε θέματα μόδας, αυτή είναι η «βασίλισσα» του στυλ, δηλαδή η Kim Kardashian, η οποία πειραματίζεται με τις υφές, τα υλικά και τις ποιότητες, επενδύει στον μινιμαλισμό, την απλότητα και την άνεση, συνθέτοντας διαχρονικές και συνάμα ανατρεπτικές εμφανίσεις, οι οποίες μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ακόμη και αν δεν μπορείς να διαθέσεις το ίδιο budget με την Kim για την ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου, να ξέρεις πως επενδύοντας σε υποδήματα κατασκευασμένα από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά, όπως το καστόρ, το λουστρίνι και το δέρμα, θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις διαχρονικές εμφανίσεις που αποπνέουν σιγουριά και κομψότητα. Αρκεί, βέβαια, να επιλέξεις τα σχέδια παπουτσιών που συμβαδίζουν με το γούστο σου και με τα trends της σεζόν. Ποια είναι αυτά;

Μία κομψή γόβα από λουστρίνι με μία statement αγκράφα, ένα μαύρο δερμάτινο ankle boot με στρογγυλή μύτη, ένα fashionable, καστόρινο μποτάκι που φτάνει μέχρι τη γάμπα και θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα στο πέρασμά σου. Θα τα βρεις όλα στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

Bella Hadid και Sienna Miller σου συστήνουν τα άνετα και κομψά loafers

Τι είναι αυτό που σε κάνει να κολλάς με το ξεχωριστό στυλ της Bella Hadid και της Sienna Miller; Ίσως το γεγονός πως δείχνουν πάντα κομψές, χωρίς να φαίνεται πως έχουν προσπαθήσει πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Πώς τα καταφέρνουν; Ορίζοντας την άνεση ως αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων τους, βάζοντάς την ως προτεραιότητα σε κάθε σύνολό τους και επιλέγοντας κομμάτια που τους προσφέρουν comfy και chic look.

Αν αναρωτιέσαι πως θα κάνεις το comfy chic στυλ να είναι το δικό σου ενδυματολογικό προφίλ, μπορείς να ξεκινήσεις προσθέτοντας ένα ζευγάρι loafers στην παπουτσοθήκη σου, ένα κλασικό υπόδημα που ανταποκρίνεται σε πρωινά και βραδινά look, προσφέρει ανεπανάληπτη σταθερότητα στο πέλμα και σου χαρίζει άνετες και κομψές εμφανίσεις, οι οποίες σε διευκολύνουν στην καθημερινότητα. Κόκκινο, μαύρο, μπεζ, chunky ή όχι, ψηλό ή χαμηλό, το σίγουρο είναι πως ένα από τα loafers της Adam’s Shoes είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα.

Αν θέλεις τον φετινό χειμώνα, λοιπόν, να φέρεις στην επιφάνεια την πιο στυλάτη εκδοχή σου και να κυκλοφορείς στους δρόμους της πόλης, αποπνέοντας τον ακαταμάχητο «αέρα» που αποπνέουν οι αγαπημένες σου celebrities, τότε η νέα συλλογή της Adam’s Shoes διαθέτει τα υποδήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις πως πετάς, αντί να περπατάς. Ανακάλυψε τη νέα συλλογή και «ντύσε» τα βήματά σου με τα μοναδικά, άνετα και κομψά σχέδια παπουτσιών, τα οποία εκφράζουν απόλυτα το προσωπικό σου γούστο.

Η συλλογή Adams Shoes διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα. Για να περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.adamsshoes.gr, το Facebook και το Instagram της Adams Shoes.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved