AXDW: Όλα όσα συνέβησαν την 3η μέρα της Εβδομάδας Μόδας - Λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακά ρούχα
G-Fashion

AXDW: Όλα όσα συνέβησαν την 3η μέρα της Εβδομάδας Μόδας - Λαμπερές παρουσίες και εντυπωσιακά ρούχα

AXDW: Σταθερά στην πρώτη γραμμή του catwalk βρισκόταν ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv για να απαθανατίσει τις νέες δημιουργίες των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών για το καλοκαίρι που έρχεται αλλά και τις πιο ξεχωριστές παρουσίες που έδωσαν το παρών στα fashion shows. 

H 3η μέρα ξεκίνησε με την Ioanna Kourbela και την Haute Couture συλλογή με τίτλο “Opulence” Winter 2022 . Λαμπερό πράσινο, ελκυστικό μπλε, σοκαριστικό ροζ και σαγηνευτικό μωβ ήταν μερικές από τις προτάσεις με τις οποίες κάθε γυναίκα θα επιλέξει να «αφηγηθεί» την δική της ιστορία και να παρουσιάσει τον εαυτό της στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το συγκεκριμένο fashion show

Ο σχεδιαστής Dimitris Dassios παρουσίασε την collection “it’s show time Folks” Summer ’23 η οποία αποτελείται από τα “it” items του σχεδιαστή: signature denim jackets, λινά καφτάνια printed με έργα Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών και λαμπερά couture βραδινά που παρουσίασαν κυρίες της Αθηναϊκής ελίτ και χορεύτριες της Λυρικής Σκηνής. Ανάμεσά τους η Ντέλλα Ρούνικ. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το fashion show του υψηλής ραπτικής Kathy Heyndels σε συνδυασμό με τον σχεδιαστή μόδας Marios Togos με την συλλογή “Games” S/S ’23. Δημιουργίες υψηλής ραπτικής και pret-a-porter επιλογές παρουσιάστηκαν από τον οίκο Kathy Heyndels, ενώ o Marios Togos παρουσίασε streetwear επιλογές. Στην πασαρέλα είδαμε μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής πραγματικότητας όπως την Εύη Αδάμ αλλά και την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Ιωάννα Σαρρή, τη Βικτώρια Καρύδα και πολλές ακόμα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στις 20:30 την ίδια μέρα παρουσίασε το brand Parthenis με την συλλογή «Colorama» S/S ’23 . Πρόκειται για το απόλυτο colors fashion show με special guest τον Die Arkitekt, electronic music producer που αφού συνόδευσε με τις μουσικές του τα μοντέλα στο catwalk απογείωσαν τη διάθεση των παρευρισκόμενων στο party που θα ακολούθησε. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved