Και όμως! Τα νυφικά των Πρέλεβιτς, Κόζαρη και Θωμά είχαν κάτι κοινό!
G-Fashion

Και όμως! Τα νυφικά των Πρέλεβιτς, Κόζαρη και Θωμά είχαν κάτι κοινό!

Χθες (27/5) είχαμε όχι έναν ούτε δύο αλλά τρεις λαμπερούς γάμους με ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές νύφες! 

Η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Πάνο Μουζουράκη φορώντας ένα υπέροχο νυφικό σε ίσια γραμμή που άφηνε να φανεί η όμορφη φουσκωμένη κοιλίτσα της λόγω εγκυμοσύνης.

Ένα νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο επέλεξε για τον γάμο της με τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο η Ρένα Θωμά στον γάμο τους που έγινε στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καπανδρίτι.

Όσο για την Άννα Πρέλεβιτς που έψαχνε εδώ και καιρό το νυφικό των ονείρων της, πράγματι φόρεσε το πιο εντυπωσιακό που θα μπορούσε, του μόδας Athena V. με πολύ κλειστό λαιμό και μακριά ουρά που παρέπεμπε σε αριστοκρατικά νυφικά που είχαν φορέσει στο παρελθόν προσωπικότητες όπως η Γκρέις Κέλι και η πριγκίπισσα Κάθριν.

Παρ' όλο που επρόκειτο για τρεις τελείως διαφορετικούς γάμους με τελείως διαφορετικό concept και εντελώς διαφορετικά στοιχεία, οι τρεις νύφες είχαν όντως κάτι κοινό σε ό,τι είχε να κάνει με τα νυφικά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορούν να συγκριθούν.

Αυτό το κοινό τους στοιχείο είχε να κάνει με την καλή γαλλική δαντέλα που έφεραν και τα τρία νυφικά, παρ' όλο που δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved