32η Athens Fashion Week: Οι μοναδικές δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών και οι λαμπερές παρουσίες
G-Fashion

32η Athens Fashion Week: Οι μοναδικές δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών και οι λαμπερές παρουσίες

Στη νέα πράσινη όαση της Αθήνας, στο The Ellinikon Experience Park φιλοξενείται αυτές τις μέρες η 32η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας όπου κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες δημιουργίες τους. 

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου της μόδας αλλά και δημιουργικοί σχεδιαστές βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν μοναδικές δημιουργίες που θα φορεθούν το επόμενο διάστημα.

Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Ντάσιος ο οποίος έχει να προτείνει για την επόμενη σεζόν μοναδικές τουαλέτες, boho σύνολα και εντυπωσιακά ντεπιές. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Ανάμεσα στα fashion shows που ξεχώρισαν ήταν και αυτό του οίκου Kathy Heyndels με τα μοντέλα να χαρίζουν νέες προτάσεις για τις μελλοντικές εμφανίσεις μας σε μαύρο και λευκό. Δείτε φωτογραφίες:

Από τις ξεχωριστές επιδείξεις μόδας ήταν και αυτή της Δάφνης Βαλέντε η οποία παρουσίασε τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή (2024) στην οποία φυσικά υπερίσχυσε το χρώμα και το γνωστό πλισέ ύφασμα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας. Μάλιστα στο τέλος του fashion show η σχεδιάστρια έκανε τη διαφορά, βγαίνοντας στην πασαρέλα με ένα πλακάτ που έγραφε «όχι μόνο για μοντέλα», θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως τα ρούχα της δεν είναι μόνο για τέλειες αναλογίες μοντέλων. Μάλιστα την ακολουθούσαν στη συγκεκριμένη εμφάνισή της στο catwalk γυναίκες της διπλανής πόρτας που φορούσαν τις δημιουργίες της.

Δείτε φωτογραφίες:

Last but not least η επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια η οποία συγκέντρωσε φυσικά και τις πιο ξεχωριστές παρουσίες. Ο γνωστός σχεδιαστής ο οποίος πάντα καταφέρνει να μας ξυπνήσει μνήμες από παλιές εποχές της μόδας, παρουσίασε τη νέα του συλλογή, ενθουσιάζοντας όλους όσοι είχαν σπεύσει να τις δουν από κοντά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved