Ζέτα Μακρυπούλια-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;
G-Fashion

Ζέτα Μακρυπούλια-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι δύο από τις ωραιότερες τηλεοπτικές παρουσίες της ελληνικής πραγματικότητας και φυσικά φροντίζουν σε κάθε τους εμφάνιση να ξεχωρίζουν. 

Και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις αλλά και τις εξόδους τους ή τις φωτογραφήσεις τους με εξαιρετικά κομμάτια υψηλής αισθητικής που αναδεικνύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Προσφάτως, οι προτιμήσεις τους έδειξαν να συναντιούνται σε ένα πραγματικά υπέροχο κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Είναι σαν το στενό τζιν ή το λευκό πουκάμισο ή ακόμα καλύτερα ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή που μπορούν όλα να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Πρόκειται για ένα λευκό μίντι φόρεμα με φιόγκο από μικρά στρας, χαρακτηριστικό στοιχείο του brand Self-Portrait που επέλεξαν και οι δύο παρουσιάστριες.

Η μεν Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε για να εμφανιστεί στο πλατό του Rouk Zouk, η Ηλιάνα φωτογραφήθηκε γι' αυτό και ανέβασε τη φωτό στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Και οι δύο συνδύασαν το φόρεμα αυτό με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα που ομολογουμένως πηγαίνουν πολύ με το συγκεκριμένο φόρεμα. Σε ποια πήγαινε καλύτερα; Δύσκολο να αποφασίσει κανείς όταν πρόκειται για δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε παρακάτω τις φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved