Το ροκ style της Σκορδά, οι ροζ γόβες της Μπόμπα, η κομψή Τζομπανάκη & το κλασσικό σύνολο της Σίσσυς
G-Fashion

Το ροκ style της Σκορδά, οι ροζ γόβες της Μπόμπα, η κομψή Τζομπανάκη & το κλασσικό σύνολο της Σίσσυς

Θεατρικές πρεμιέρες, λαμπερές εκδηλώσεις, εξορμήσεις και βόλτες είχαν την τιμητική τους και οι επώνυμες κυρίες μας έδειξαν τα αγαπημένα τους σύνολα!

Στο πάρτι για την ονομαστική εορτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου συναντήσαμε τη Σίσσυ Χρηστίδου. Και μπορεί η Σίσσυ να μην δίνει συχνά το «παρών» σε βραδινά καλέσματα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και με την παρουσία της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Για τη βραδινή της αυτή έξοδο η Σίσσυ επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την αδυνατισμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ από πάνω το συνδύασε με τα απόλυτο denim κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε σύνολο.

xristidou-black-sinolo-(1).jpg

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Φαίη Σκορδά αλλάζει συνεχώς την εικόνα της με τα διαφορετικά look που επιλέγει όμως σε πρόσφατες φωτογραφίες της διαπιστώσαμε πως είναι εξίσου εντυπωσιακή και με κλασσικό ροκ σύνολο αποτελούμενο από leather jacket, μαύρο παντελόνι καμπάνα, cowboy μπότες και λευκό lingerie.

skorda.jpg

Φαίη Σκορδά

Αξίζει σε αυτές τις υπέροχες εμφανίσεις της εβδομάδας να πάρει τα εύσημα και η Μαρία Τζομπανάκη. Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (26-10) η παράσταση « ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΧΤΑ ή Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ» στο θέατρο Τέχνης και η ηθοποιός έκανε μια απίθανη εμφάνιση. «Έκλεψε» τις εντυπώσεις με το total black σύνολό της ήταν πιο κομψή από ποτέ.

tzobanaki.jpg

Μαρία Τζομπανάκη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την άλλη μάς έδειξε πώς να συνδυάσουμε λευκό leather jacket μα μάξι φόρεμα. Το biker jacket και οι μπότες της εναρμονίστηκαν άψογα με το απίθανο ασπρόμαυρο φόρεμά της και έκανε το λεγόμενο σύνολο 24ωρου!

zabetoglou-(1).jpg

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Και φυσικά από μια τέτοια gallery δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η Χριστίνα Μπόμπα. Σε πρόσφατη έξοδό της με τον Σάκη και φίλους η όμορφη Χριστίνα έκανε τον απόλυτο casual σικ συνδυασμό επιλέγοντας τζιν και γόβες.

mpompa-goves.jpg

Χριστίνα Μπόμπα

Όχι, όμως κάτι απλό και συνηθισμένο αφού το τζιν της ήταν αυτό που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, το γνωστό σε όλες μας wide leg, το οποίο απογείωσε με ένα ζευγάρι ροζ γόβες και μίνι τσάντα χειρός στην ίδια απόχρωση. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μαύρο πουκάμισο δεμένο.

Δες τις εμφανίσεις τους στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved