Oι πανάκριβες γόβες της Μπελούτσι,τo oversize κοστούμι της Ηλιάκη & το κατακόκκινο σύνολο της Κοντού
G-Fashion

Oι πανάκριβες γόβες της Μπελούτσι,τo oversize κοστούμι της Ηλιάκη & το κατακόκκινο σύνολο της Κοντού

Μπορεί να διανύσαμε την εβδομάδα μόδας στην Αθηνά και να είδαμε εξαιρετικές δημιουργίες αλλά σαν να τα home made σύνολα τίποτα!

Και είδαμε πολλές σικάτες εμφανίσεις, οι οποίες μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αρχής γενομένης από αυτή της Μόνικα Μπελούτσι.

bellucci.webp

Μόνικα Μπελούτσι

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και μπορεί το σύνολό της να ήταν ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι, όμως τη διαφορά έκαναν οι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες της. Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Μπελούτσι!

iliaki.jpg

Μαρία Ηλιάκη

Μια casual σικ εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη έξοδό της. Η παρουσιάστρια, που αγαπά ιδιαίτερα τα oversize σύνολα, επέλεξε ένα κοστούμι σε υπέροχη φθινοπωρινή απόχρωση, το οποίο και συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

stamatina.webp

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θεατρική έξοδο πραγματοποίησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλα τα φλας άστραψαν πάνω της. Γιατί; Γιατί η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day φόρεσε το ιδανικό τζάκετ της εποχής. Υπέροχο crop δερμάτινο, το οποίο ταιριάζει με ό, τι κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις.

kagia.webp

Βίκυ Καγιά

Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης βρέθηκα η Βίκυ Καγιά και μαγνήτισε τα βλέμματα. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο αέρινο μίντι φόρεμα και τη διαφορά έκανε με το μαύρο blazer της, το οποίο έδενε στη μέση με διακριτικό μαύρο υφασμάτινο ζωνάκι.

kontou.jpg

Μάρω Κοντού

Τέλος, μια ακόμη εμφάνιση που μας εντυπωσίασε αυτή της πάντα γοητευτικής Μάρως Κοντού. Η ηθοποιός απαθανάτισε την ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Η Μάρω Κοντού για αυτή την έξοδό της επέλεξε ένα υπέροχο κόκκινο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και κομψά γοβάκια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved