Μάρω Κοντού: Η all time classic λεπτομέρεια στο πουκάμισο που φόρεσε με το κατακόκκινο κοστούμι της
G-Fashion

Μάρω Κοντού: Η all time classic λεπτομέρεια στο πουκάμισο που φόρεσε με το κατακόκκινο κοστούμι της

Μπορεί η Μάρω Κοντού να μην κάνει συχνά δημόσιες εξόδους, ωστόσο σε κάθε τέτοια εμφάνισή της όλοι χαζεύουμε το στιλ της.

Όχι μόνο γιατί επιλέγει απίθανα σύνολα που δίνουν στιλ και τονίζουν την κομψότητά της αλλά και γιατί η Μάρω Κοντού από τότε που ο κόσμος τη γνώρισε κινηματογραφικά -κάμποσες δεκαετίες πίσω δηλαδή- παραμένει το ίδιο γοητευτική και σικάτη.

Σε πρόσφατη έξοδό της η Μάρω Κοντού επέλεξε ένα μοναδικό κόκκινο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο και χαμηλά παπούτσια. Αυτό δε που έκανε τη διαφορά στο σύνολό της δεν ήταν άλλο από την κλασσική καρφίτσα στο πάνω μέρος του πουκαμίσου της, ένα κόσμημα που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα δίνει «αξία».

kontou-(4).jpg

Μάρω Κοντού-Γιώργος Κωνσταντίνου

Η ηθοποιός απαθανάτισε την ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου και αξίζει να δεις το σύνολό της στη gallery που ακολουθεί

«Υπάρχουν μυστικά ομορφιάς, αλλά τα περισσότερα ξεκινάνε από το μυαλό και την ψυχή του κάθε ανθρώπου. Η επιστήμη έχει προχωρήσει, μπορείς να κάνεις μικρά διορθώματα, χωρίς υπερβολές, από έμπειρα χέρια», έχει πει η ηθοποιός για τα μυστικά ομορφιάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved