Το classy τζιν της Υβόννης, το chic πανωφόρι της Κουλουκάκου & το print on print σύνολο της Δούκα
G-Fashion

Το classy τζιν της Υβόννης, το chic πανωφόρι της Κουλουκάκου & το print on print σύνολο της Δούκα

Εβδομάδα πολλών εμφανίσεων και αυτή που μας πέρασε και εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες, τις πιο σικ και αυτές που μπορείς κι εσύ να επιλέξεις.

Πού μπορείς να φορέσεις το classy τζιν της Υβόννης, το σύνολο της Ζέτας Δούκα και το κατακόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ χέρι – χέρι στον πολυχώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας στην Πλάκα, στην Οδό Λυσίου και ξεχωρίσαμε φυσικά το look της Υβόννης. Για αυτή τη βραδιά η όμορφη σχεδιάστρια επέλεξε το πιο classy τζιν παντελόνι της σεζόν που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Η Υβόννη το φόρεσε με μαύρο κλασικό μπλουζάκι, σακάκι σε nude απόχρωση και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Σε μια από τις κλασσικές της mirror selfies η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε το απίθανο πανωφόρι της, ιδανικό για τις ημέρες που η θερμοκρασία κρατιέται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και φυσικά ευκολοσυνδύαστο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η Γη της Ελιάς, το φόρεσε με ένα σετ βελούδινες φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Η απόχρωσή του ιδανική να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα της παλέτας.

Την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου σηματοδότησε η Φαίη Σκορδά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστείων. Και η παρουσιάστρια μας έδωσε μια εξαιρετική ιδέα για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς που το κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστεί. Υπέροχο εφαρμοστό μίντι φόρεμα συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα σικ πέδιλα.

Μια υπέροχη εμφάνιση έκανε και σε θεατρική της έξοδο η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός επέλεξε την πάντα in τάση που θέλει να «μπερδεύει» τα διαφορετικά prints. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε print πουκάμισο σε πορτοκαλί αποχρώσεις με animal print σακάκι στις πιο ανοιχτές, τα οποία συνδύασε με μαύρο κλασικό παντελόνι και χαμηλά μαύρα παπούτσια.

zeta-douka_1.jpg
binary comment

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved