Η Μαγγίρα έχει στη συλλογή της την Chain Pouch bag της Βικτόρια Μπέκαμ! Η βραδινη έξοδος με τον Μάζη
3406262
G-Fashion

Η Μαγγίρα έχει στη συλλογή της την Chain Pouch bag της Βικτόρια Μπέκαμ! Η βραδινη έξοδος με τον Μάζη

Λάτρης των ακριβών αξεσουάρ, ειδικά όταν αυτά προέρχονται από κορυφαίους οίκους μόδας ή ταλαντούχους σχεδιαστές, είναι η Μπέττυ Μαγγίρα.

Έτσι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη... γοητεία μίας Chain Pouch bag που υπογράφει σχεδιαστικά η Βικτόρια Μπέκαμ και η οποία κάνει πάταγο στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μία τσάντα φάκελλο που χωράει πολλά, είναι εύχρηστη αλλά κάνει και για πρωινές και για βραδινές εμφανίσεις.

Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Βικτόρια Μπέκαμ όταν άρχισε να προμοτάρει την συγκεκριμένη τσάντα της οποίας σήμα κατατεθέν είναι μία χοντρή αλυσίδα στην πρόσοψή της: «Είμαι ερωτευμένη με την αλυσίδα στη νέα Chain Pouch τσάντα. Την εμπνεύστηκα από ένα ρολόι που μου είχε δώσει ο David Beckham πριν λίγα χρόνια».

Η συγκεκριμένη τσάντα βγαίνει σε πέντε χρώματα: μαύρο, μπορντό, ροζ, πράσινο και μωβ και όλες φέρουν στο μπροστινό μέρος τους αυτή τη χαρακτηριστική χρυσή αλυσίδα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε με τη δική της Chain Pouch bag σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο είναι μαζί πάνω από 15 χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved