Κατερίνα Λέχου: Η winter chic εμφάνισή της που συζητήθηκε με over the knee μπότες και κομψό παλτό!
NDP Photo Agency
G-Fashion

Κατερίνα Λέχου: Η winter chic εμφάνισή της που συζητήθηκε με over the knee μπότες και κομψό παλτό!

Η Κατερίνα Λέχου μας πείθει συχνά πως είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου αφού σε κάθε δημόσια εμφάνισή της παραδίδει... μαθήματα στυλ! 

Προσφάτως, η ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ με τίτλο «Το ειδώλιο» και μάλιστα συμμετείχε σ' αυτήν διαβάζοντας αποσπάσματα. Και μπορεί η παρουσία της εκείνη να ήταν άψογη για τον ρόλο που της αντιστοιχούσε στην εκδήλωση, όμως η Κατερίνα Λέχου ξεχώρισε και για τις στυλιστικές της επιλογές, που ήταν προσεγμένες ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η πανύψηλη και καλλίγραμμη ηθοποιός φορούσε over-the-knee δερμάτινες μπότες με στρογγυλή μύτη, σε ιδιαίτερο γκρι χρώμα που τις είχε συνδυάσει με off white ντραπέ, ασύμμετρη φούστα και υπέροχο off white σατέν πουκάμισο. Ένα από τα items που αποτέλεσαν statements για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της ήταν το ζεστό greige μακρύ παλτό που φορούσε ενώ και το κρεμαστό cord necklace με statement μενταγιόν και ένα χρυσό choker αρχαιοελληνικού στιλ που στόλιζε τον λαιμό της απογείωσε το στυλ της.

Η Κατερίνα Λέχου δεν έχει ποτέ έντονο μακιγιάζ και αυτή τη φορά επέλεξε να τονίσει τα μάτια της ενώ σε ό,τι αφορά τα χείλη και το ρουζ της, αυτά κινήθηκαν σε πιο nude αποχρώσεις που είναι και η τελευταία λέξη της μόδας στο make up.

Πάντως, η ηθοποιός δεν δείχνει να καταβάλλει και μεγάλη προσπάθεια για να ξεχωρίζει με το στυλ της αφού την κομψότητα ή την έχεις μέσα σου ή όχι!

Δείτε την ξεχωριστή αυτή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved