Τα lime παπούτσια της Τσολάκη, το ανδρόγυνο look της Ηλιάκη και το υπέροχο κοστούμι της Τσιμτσιλή
G-Fashion

Τα lime παπούτσια της Τσολάκη, το ανδρόγυνο look της Ηλιάκη και το υπέροχο κοστούμι της Τσιμτσιλή

Κομψές εμφανίσεις σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη!

Tο βράδυ της Δευτέρας (4-03) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής γνωστής εταιρείας ενδυμάτων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και το «παρών» έδωσαν πολλές κυρίες της Ελληνικής showbiz.

Με υπέροχα κοστούμια κέρδισαν τις εντυπώσεις κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τις στιλιστικές επιλογές τους για τη βραδιά!

Ξεχωριστά σύνολα επέλεξαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη αλλά και η Μαρία Ηλιάκη. Εξίσου εντυπωσιακές όμως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Τζένη Θεωνά. Τόσο η Σταματίνα όσο και η Μαρία Ηλιάκη αλλά και η Τζένη Θεωνά και η Ελένη Τσολάκη επέλεξαν κοστούμια σε υπέροχες αποχρώσεις.

0946_ELENI_TSOLAKI_432024.jpg

Το look της απογείωσε η Ελένη Τσολάκη με ένα ζευγάρι απίθανα μποτίνια σε lime απόχρωση και huge τσαντάκι χειρός στο ίδιο χρώμα. Η Μαρία Ηλιάκη ξεχώρισε τόσο για το wet look της όσο και για το υπέροχο μακιγιάζ της.

Η Σταματίνα έδωσε ιδιαίτερη λάμψη με το crop top μέσα από το κοστούμι της οπού αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της ενώ η Ηλιάνα επέλεξε ένα sparkle σύνολο σε ιδιαίτερο χρώμα!

Δες φωτογραφίες στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved