Σοφία Κοκοσαλάκη: Άρωμα Ελλάδας στο «Big Apple»
G-Fashion

Σοφία Κοκοσαλάκη: Άρωμα Ελλάδας στο «Big Apple»

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείας (κυρίως νεανικών) ρούχων παρουσίασε τις προτάσεις της για το φθινόπωρο του 2011 στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη.


Η Σοφία Κοκοσαλάκη, που είναι η σχεδιάστρια της συλλογής μαζί με την ομάδα της, παρουσίασε μια συλλογή με αναφορές στον 18ο και 19ο αιώνα. Η συλλογή Diesel Black Gold 2011 προτείνει μια αίσθηση antigue milirary, στο urban στυλ του 21ο αιώνα έχοντας δέρμα και denim βασικά στοιχειά.

Κυρίαρχα χρώματα ήταν το πράσινο και το καφέ που παρουσιαστήκαν με πολλά totol looks εμπνευσμένα από την γήινη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου.


Οι εντυπωσιακές προτάσεις της ανδρικής και γυναικείας σειράς, συμπληρώνονται από μια ιδιαίτερη συλλογή παπουτσιών αλλά και γυναικείες τσάντες με vintage αναφορές, “Ήθελα να δώσω τεχνική στα ρούχα χωρίς όμως να χαθεί η ροκ εν ρολ αίσθηση που υπάρχει στο brand” δήλωσε η ίδια σχολιάζοντας την πρώτη της συλλογή ως creative director για την συγκεκριμένη exclusive σειρά.


Η παρουσίαση της στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη επισφραγίστηκε όχι μονό με ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα αλλά και από το στριμωξίδι στην είσοδο όπου editors, στυλίστες celebrities και απλοί φαν της μόδας, αλλά και πολλοί Έλληνες επώνυμοι που διαμένουν στο “Μεγάλο Μήλο” φρόντισαν να δώσουν το παρών στην γιορτή της μόδας στην Αμερικανική μεγαλούπολη. Πηγή: kazantv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved