20 celebrity μακιγιάζ για να αντιγράψεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου
Trends

20 celebrity μακιγιάζ για να αντιγράψεις τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Τα αγαπημένα μας κορίτσια μας εμπνέουν

Δεν ξέρουμε αν γιορτάζεις αυτή την Κυριακή αλλά οφείλουμε να σε πληροφορήσουμε ότι είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου aka η γιορτή των ερωτευμένων και φέτος διαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όχι, δεν διαφέρει γιατί πέφτει Κυριακή αλλά γιατί είμαστε σε lockdown. Αυτό σημαίνει ότι ούτε να βγούμε να γιορτάσουμε μπορούμε ούτε να βγούμε να πιούμε αφού δεν γιορτάζουμε μπορούμε.

Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να γίνουμε όμορφες όποιο και αν είναι το relationship status μας και να γιορτάσουμε την αγάπη γενικά. Να χαμογελάσουμε που είμαστε υγιείς ακόμα, να χαμογελάσουμε γιατί όλα θα πάνε καλά στο τέλος και γιατί είναι ωραία η αγάπη. Είναι πολύ ωραία να αγαπάς γενικά, όχι μόνο ρομαντικά.

Με αυτή τη διάθεση λοιπόν, αποφασίσαμε να σε γεμίσουμε έμπνευση σήμερα… Με celebrity έμπνευση! Στο Gossip–TV είσαι άλλωστε. Έχουμε 20 μακιγιάζ που έχουν κάνει τα αγαπημένα μας κορίτσια και θα τα βρεις όλα στην παρακάτω gallery για να αντιγράψεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και να γιορτάσεις. Είναι ωραία η αγάπη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved