Βρήκαμε 10 ρουζ για να αντιγράψεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη λάμψη της Ελένης Μενεγάκη
Trends

Βρήκαμε 10 ρουζ για να αντιγράψεις ΑΚΡΙΒΩΣ τη λάμψη της Ελένης Μενεγάκη

Τα ροδαλά και λαμπερά μάγουλα είναι το signature look της

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έπαψε να μπαίνει καθημερινά στο σπίτι μας μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης αλλά δεν έχει σταματήσει να εισβάλλει στην καθημερινότητά μας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά της και φωτογραφίες της που απλά αποδεικνύουν ότι ναι, είναι μία θεά.

Αν τις παρατηρήσεις ωστόσο όλες θα βρεις ομοιότητες. Αφενός τα κραγιόν που τόσο λατρεύει η Ελένη και αφετέρου το λευκό μολύβι που φορά σχεδόν πάντα στο κάτω βλέφαρο. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο… Τα μάγουλά της! Είναι πάντοτε ροδαλά και έχουν λάμψη υγείας. Αυτό φυσικά το καταφέρνει επιλέγοντας έντονα ρουζ με ιριδίζοντα στοιχεία… Ναι, αυτά που εσένα σε φοβίζουν λίγο και τα αποφεύγεις.

https://www.instagram.com/p/CMy5Q4Wp8rg

Αν όμως θέλεις να αντιγράψεις το signature μακιγιάζ της Ελένης που είναι μάλιστα ό, τι πρέπει τώρα που μπήκε η άνοιξη, πρέπει να σταματήσεις να αποφεύγεις τα λαμπερά ρουζ και να τα βάλεις σε περίοπτη θέση στο νεσεσέρ σου.

Για να σε βοηθήσουμε να το κάνεις, τεστάραμε και καταλήξαμε σε δέκα που μπορούν να κολακεύσουν κάθε απόχρωση επιδερμίδας και που είναι έντονα και λαμπερά αλλά παράλληλα super chic και κομψά… όπως ακριβώς η Ελένη. Δες τα όλα και βρες το δικό σου, νέο ανοιξιάτικο ρουζ όπως η Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved