Αυτή είναι η γυναίκα που έχει «στολίσει» τα κορμιά των επωνύμων
Trends

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει «στολίσει» τα κορμιά των επωνύμων

Έχει «χτυπήσει» tattoo σε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, τη γνωστή tattoo artist τα χέρια της οποίας εμπιστεύονται οι λάτρεις των tattoos.

Η Ναταλία ΓερμανούΣοφία Αλιμπέρτη, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Αλέξανδρος Παρθένης είναι μερικά μόνο από τα λαμπερά ονόματα που εμπιστεύθηκαν την γνωστή στον χώρο της Ρεβέκκα.

Η πρώτη φορά που γνωρίσαμε την tattoo artist των επωνύμων, ήταν στο reality παιχνίδι του Mega «Bar» ενώ τώρα βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα πρέπει να βρίσκεται στο Λονδίνο και στο tattoo studio με το οποίο συνεργάζεται.

«Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω γνωστή τη δουλειά μου σε μια χώρα που οι κάτοικοί της λατρεύουν τα tattoo και είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί» αναφέρει στην «Espresso» η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, η οποία από τον περασμένο Αύγουστο, εκτός από τα ελληνικά κορμιά, καλείται να «ζωγραφίσει» και τα λονδρέζικα. «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να κλείσω τη δουλειά αυτή, αφού ο ιδιοκτήτης του studio, αν και Έλληνας, έψαχνε ένα άτομο με συγκεκριμένες ικανότητες. Είδε όμως τη δουλειά μου, γνωριστήκαμε και από κοντά και τελικά με επέλεξε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved