Η μόδα που ξεκίνησε από το dancing with the stars
Trends

Η μόδα που ξεκίνησε από το dancing with the stars

Ποιος είπε ότι μέσα από ένα show δεν μπορεί να καθιερωθεί ένα στυλ;

Στο φετινό dancing with the stars, δεν αρκούν μόνο οι χορογραφίες για να κερδίσουν την προσοχή της επιτροπής και του κοινού, αλλά και το ιδιαίτερο styling που τείνει να γίνει μόδα μετά και τις τελευταίες τους εμφανίσεις.

Ο παρτενέρ της Λάουρας Νάργιες , Γιάννης Τσερκίνης ξέρει να ξεχωρίζει και να τραβάει τα βλέμματα πάνω του όταν αποφασίζει να κάνει κάτι το διαφορετικό στην εμφάνιση του. Μετά και την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά του ο χορευτής κατάφερε να κάνει μόδα τις ζωγραφιές και τα ανέμελα σχέδια που διαγράφονται στην κόμμωση του όταν και του το πρότεινε ο κομμωτής του Νίκος Εξαδάκτυλος που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει τις δημιουργίες του σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές.

Ο κομμωτής, ανέφερε πως το συγκεκριμένο styling είναι αυτό που μετά και το παιχνίδι θα δώσει ώθηση σε αρκετό κόσμο ώστε να αντιγράψουν την ιδέα του, κάτι που μέχρι σήμερα ήταν ξένο για τους περισσότερους και πλέον περιζήτητο .

Το συγκεκριμένο styling δεν έχει κάποια ονομασία αλλά περισσότερο φαντασία μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα. Δείτε κάποιες από τις δημιουργίες του Νίκου Εξαδάκτυλου που πλάσαρε τόσο αθόρυβα καταφέρνοντας να κερδίσει τις κριτικές αλλά και τις εντυπώσεις μέσα από τον Γιάννη Τσερκίνη που δεν δείχνει να φοβάται κάποια χαρακτηριστική αλλαγή στην εμφάνιση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved