Γιορτάστε τον Άγιο Bαλεντίνο με υπέροχα κοσμήματα ZOLOTAS
Trends

Γιορτάστε τον Άγιο Bαλεντίνο με υπέροχα κοσμήματα ZOLOTAS

Μία chic συλλογή αφιερωμένη στην ημέρα των ερωτευμένωνΗ δημιουργία που έχει ως έμπνευσή της τον έρωτα δεν εξαντλείται ποτέ.

Τα ομορφότερα ποιήματα, τα πιο εκλεπτυσμένα κείμενα και οι πιο αληθινές λέξεις που έχουν γραφτεί ποτέ είχαν πάντα ως κινητήριο δύναμη τον έρωτα.
Μια από τις ομορφότερες ιστορίες αγάπης που ξεχωρίζουν, είναι ο αρχαίος μύθος του θεού Έρωτα και της θνητής Ψυχής. Ο θεός τρυπήθηκε με το ίδιο του το βέλος και ερωτεύθηκε την πανέμορφη θνητή. Η ιστορία αυτή έπειτα από πολλές περιπέτειες, θεϊκές παρεμβάσεις και εμπόδια καταλήγει στην καταλυτική παρέμβαση του Δία: χαρίζει στην Ψυχή την αθανασία ώστε να μη χωρίσει ποτέ ξανά από τον Έρωτα και αποδεικνύει με το πιο αίσιο τέλος τη δύναμη της αγάπης. Χαρακτηριστικό σύμβολο της ιστορίας το βέλος. Έκτοτε, θνητοί και αθάνατοι, ερωτεύονται κεραυνοβόλα με ένα μόνο τρύπημα.
Ο οίκος ZOLOTAS λοιπόν, εμπνέεται από το διαχρονικό αυτό σύμβολο του έρωτα και παρουσιάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την ξεχωριστή συλλογή Saint Valentine's Arrows που ξεκινά από 50 €, με πανέμορφα βέλη που εξυμνούν την αγάπη και σημαδεύουν τις καρδιές όλων των ερωτευμένων.

Πηγή: queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved