Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το... «κακό» λίπος σε «καλό»;
Οι τελευταίες έρευνες οδηγούν τους επιστήμονες σε νέους δρόμους
Η Ελληνίδα βιολόγος Αλίκη Περδικάρη, μαζί με μία ομάδα επιστημόνων του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (ΕΤΗ) της Ζυρίχης στην Ελβετία, απέδειξαν ότι τα κύτταρα του λευκού («κακού») λίπους μπορούν να μετατραπούν σε κύτταρα καφέ («καλού») λίπους σε ένα ζωντανό οργανισμό, και το αντίστροφο. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ