5 μοναδικά και στιλάτα OOZOO WATCHES!
Trends

5 μοναδικά και στιλάτα OOZOO WATCHES!

Το Gossip-tv.gr , χαρίζει 5 ανδρικά και γυναικεία ρολόγια από τη νέα καμπάνια της OOZOO.

Τα ρολόγια του ολλανδικού οίκου ρολογιών OOZOO που αποτελούν ένα παγκόσμιο trend, λανσάρουν τη νέα τους συλλογή μέσα από μία εντυπωσιακή διεθνή καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο Έλληνας Style Icon Δημήτρης Λαγιόπουλος.

Η καμπάνια με την υπογραφή του ταλαντούχου φωτογράφου Κώστα Αυγούλη εμπνέεται από τον Ουρανό, τη Γη, τον Ήλιο και τη Θάλασσα και απεικονίζει τα ρολόγια OOZOO και τον Έλληνα supermodel μέσα από μία εικαστική προσέγγιση που δημιουργεί μία ολοκληρωμένη καμπάνια υψηλών προδιαγραφών. Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος αναδεικνύει με την προσωπικότητα του τη μοναδική ποιότητα και αισθητική των ρολογιών που σε συνδυασμό με τη προσιτή τιμή και την μεγάλη ποικιλία τους σε χρώματα και σχέδια για άνδρες και γυναίκες αποτελούν την πιο αγαπημένη, στιλάτη και οικονομική επιλογή.

Τα ρολόγια της OOZOO με το χαρακτηριστικό τους design έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα style items των fashionistas και των πιο διάσημων fashion bloggers σε ολόκληρο τον κόσμο, μονοπωλώντας τα social media με εκατοντάδες posts. Φυσικά και το ελληνικό fashion crowd τα έχει ήδη αγκαλιάσει και μπορεί πολύ σύντομα να γίνει και δικό σας! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site της OOZOO www.oozoo.gr, στη σελίδα της στο facebook ή στο instagram

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε το Δημήτρη Λαγιόπουλο στα social media:

Facebook/ Dimitris Lagiopoulos, Instagram: Dimlagio, Twitter: Dim_lagio

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg_radio?itemid=288161&url=gossip-tv.gr|579|1200{/iframe}

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved