Αποκάλυψη Σπυρόπουλου: Χρειάστηκαν 24 ώρες για να κάνει στα μαλλιά του το νέο look
Trends

Αποκάλυψη Σπυρόπουλου: Χρειάστηκαν 24 ώρες για να κάνει στα μαλλιά του το νέο look

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε για το νέο του look... Ο ηθοποιός τα έχει κάνει ράστα για τις ανάγκες του ρόλου του στο θέατρο!


Η σύντροφός του, τον προτιμάει με τα ράστα ή με το look που είχε προηγουμένως;
«(γελάει) Πριν κάνω τα ράστα, μάκραινα τα μαλλιά μου και, για να μη μου πέφτουν στα μάτια, χρησιμοποιούσα μία στέκα. Νομίζω ότι αυτό το look της άρεσε περισσότερο, αλλά μάλλον θα κάνει καιρό να με ξαναδεί έτσι, γιατί για όσο διαρκεί η παράσταση -και ελπίζω να πάει και για δεύτερη σεζόν και να τη μεταφέρουμε και στην Κύπρο- θα κρατήσω τα ράστα» είπε χαρακτηριστικά στο Down Τown της Κύπρου .

Πόσες ώρες πέρασε στο κομμωτήριο, μέχρι να ολοκληρωθεί το look;
«Συνολικά χρειάστηκα 24 ώρες για να προστεθούν στα δικά μου μαλλιά οι 96 τούφες που χρησιμοποιήσαμε. Αρκεί να σου πω ότι την παραμονή της επίσημης πρεμιέρας, πήγα στο κομμωτήριο Eva Cibelle στις 11 παρά 15 το βράδυ και έφυγα στις 7 το πρωί της επόμενης μέρας. Εννοείται ότι είχαν προηγηθεί άλλα ραντεβού, όπου καθόμουν τη μία τρεις ώρες, την άλλη πέντε - όσο άντεχα. Το θέμα είναι ότι κάθε δύο μήνες πρέπει να ανανεώνονται, οπότε καταλαβαίνεις τι έχω να περάσω ακόμα! (Γελάει)» είπε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved