BREEZE Watches S/S 2014: Pastel Frenzy!!!
Trends

BREEZE Watches S/S 2014: Pastel Frenzy!!!

Οι sweet-like-candy παστέλ αποχρώσεις της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 αναδεικνύονται στα απόλυτα must-have της σεζόν!

Μοναδικά BREEZE ρολόγια & χρονογράφοι με πρωτότυπες σχεδιαστικές λεπτομέρειες & μοναδικές υφές ισορροπούν τέλεια μεταξύ ανατρεπτικού design, ποιότητας κατασκευής και εξαιρετικά προσιτής τιμής.
Ανεπιτήδευτη θηλυκότητα που σε συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, πάντα και παντού!! – και όταν λέμε παντού, το εννοούμε: όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως και τα 100m!

BREEZE "Tropical Affair" series (Κωδ. 110161.1, 175€)
Rose Gold Χρονογράφος σε one-of-a-kind παστελ ροζ χρώμα με καντράν δύο επιπέδων που χαρίζει έξτρα 'βάθος' και μοναδικό ανάγλυφο 'κυματιστό' pattern που «συνεχίζει» και στο λουράκι! Special designing detail: Το ειδικής κοπής υπερυψωμένο τζάμι με την ανάγλυφη ένδειξη "6"h. (100m water resistant)

BREEZE "Miami Twist" series (Κωδ. 110191.6, 135€)
Η πιο hot διχρωμία της σεζόν: Λευκό vs Girlie Pink! Οι ενδείξεις στην κάσα είναι «γεμισμένες» με ροζ σμάλτο, ενώ στο ίδιο ροζ χρώμα 'φιγουράρουν' και οι αριθμοί μέσα στο καντράν! Το απόλυτο λευκό στο λουρί 'σπάνε' γλυκά οι ροζ 'ρίγες', οι οποίες συνεχίζουν και στην εσωτερική του πλευρά.(100m water resistant)

BREEZE "Stylish Tech" series (Κωδ. 110151.14, 170€)
Το πιο Stylish ρολόι της Άνοιξης! Το λέει και το όνομα του άλλωστε! Χρονογράφος σε σούπερ coral pink απόχρωση με κάσα από μασίφ ατσάλι & γυαλιστερή rose gold επιμετάλλωση. Η έξτρα πλαστική στεφάνη στο εσωτερικό του καντράν στο ίδιο coral χρώμα με το λουρί, θα χαρίσει έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σας εμφάνιση!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.


www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved