Μικρά μυστικά ομορφιάς από την Ναταλία Δραγούμη!
Trends

Μικρά μυστικά ομορφιάς από την Ναταλία Δραγούμη!

Λάτρις της φυσικής κομψότητας και της ισορροπημένης διατροφής η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει τα μικρά αλλά «χρυσά» μυστικά της ομορφιάς της!


Ποια είναι η σχέση σου με την ομορφιά; «Οι διαδικασίες μου είναι απλές, γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Προσέχω γιατί με ενδιαφέρει η εμφάνιση μου. Δεν θα αφεθώ, δεν γίνομαι όμως και υστερική»
Πού δίνεις περισσότερη έμφαση; «Επειδή το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου, το έχω συνδέσει με αυτήν ενώ στην καθημερινότητα μου το αποφεύγω. Δίνω έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας μου, αναζητώντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ κάτι τυχαίο, παρά μόνο κάτι που έχω ανακαλύψει έπειτα από έρευνα. Επιπλέον, επισκέπτομαι τακτικά το Ιατρικό Κέντρο και Ινστιτούτο Αισθητικής για θεραπείες σώματος»
θα έκανες κάποια δραματική αλλαγή; «Οι αλλαγές με ανανεώνουν και παλιά τις τολμούσα περισσότερο. Άλλαζα τα μαλλιά μου για κάθε νέο ρόλο, καθώς τα θεωρώ τόσο σημαντικά όσο το κοστούμι. Τώρα πια, όμως, δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη»
Ανέκαθεν ξεχώριζες για την καλλίγραμμη σιλουέτα σου. Ποιο είναι το μυστικό σου;
«Είχα την τύχη να μη χρειάζομαι δίαιτες. Το βάρος μου αυξομειωνόταν συνήθως μέχρι τρία κιλά. Έτρωγα ό,τι ήθελα και έκανα αθλητισμό. Μεγαλώνοντας άλλαξε ο μεταβολισμός μου και τώρα πια προσέχω, χωρίς όμως να περιορίζομαι ατό τι και στο πόσο τρώω», αποκαλύπτει η ίδια στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved