Demy: Αυτά είναι τα μυστικά της για άψογη σιλουέτα!
Trends

Demy: Αυτά είναι τα μυστικά της για άψογη σιλουέτα!

Αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της Ελληνικής showbiz και πάρα το γεγονός ότι ο σύντροφος της, Άκης Πετρετζίκης καθημερινά ετοιμάζει λιχουδιές εκείνη ξέρει πώς να αντιστέκεται!


Διαβάστε όλες τις αγαπημένες συνήθειές της Demy σύμφωνα με το instyle

Διατροφή: Από το σπίτι της, η τραγουδίστρια, έμαθε να τρώει υγιεινά και ισορροπημένα. Της αρέσουν πολλά φαγητά, αν και έχει μεγάλη αδυναμία στο σούσι.
Πειρασμός: Δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα σε μια συσκευασία nachos με τυρί. Είναι η καλύτερή της παρέα, όταν επιλέγει να παρακολουθήσει μια ταινία, είτε στο σαλόνι του σπιτιού της, είτε σε μια σκοτεινή αίθουσα.
Κεφάλαιο γλυκά: Αν και είναι μικρή και έχει καλό μεταβολισμό, τα αποφεύγει, γιατί δεν θέλει να της γίνουν συνήθεια.
Γυμναστική: Κάνει personal πρόγραμμα δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα. Η ίδια όμως τονίζει πως είναι λίγο τεμπέλα. Γι' αυτό και όταν τα νέα της ζυγαριάς της δεν είναι τα καλύτερα, προσέχει περισσότερο τη διατροφή της, για να μην χρειαστεί να αυξήσει τις ώρες της γυμναστικής.
Τα tips της για μια καλύτερη ζωή: «Καλό ντεμακιγιάζ, σωστή διατροφή, καλός ύπνος, πολύ νερό και βασικά να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Forma.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved