Δημήτρης Σταματίου: «Θα ήθελα να κάνω στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ένα πιο κοντό καρέ»
Trends

Δημήτρης Σταματίου: «Θα ήθελα να κάνω στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ένα πιο κοντό καρέ»

Ο Δημήτρης Σταματίου αποκαλύπτει το δυνατό σημείο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ το δέρμα της –όπως της λέω χαρακτηριστικά, έχει δέρμα μωρού– και αυτό με ενέπνευσε για να της κάνω ένα πιο φυσικό μακιγάζ και να περιορίσουμε το πολύ έντονο» τόνισε στο People.
Τα σημεία του προσώπου της που αγαπά να τονίζει είναι: «Μου αρέσει να τη βλέπω με ένα πιο JLo στιλ, δηλαδή με μακιγιάζ με πιο έντονο βλέμμα και γήινες αποχρώσεις, που ταιριάζει συνήθως σε Λατίνες. Επιλέγω, δηλαδή, πολλές γυαλάδες, χρυσές σκιές, πολλή μάσκαρα, και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες, και από μέσα μαλακό μολύβι σε καφέ χρώμα, σχηματίζοντας μια μικρή γωνία, ενώ ολοκληρώνω με μια χρυσή σκιά για ένα ελαφρύ smoky αποτέλεσμα».
Το μακιγιάζ που προτιμά είναι: «Το φυσικό και λαμπερό. Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, μου αρέσει να τονίζω τα ζυγωματικά της με ιριδίζουσες πούδρες και γυαλάδες στα κόκαλα, ενώ στα χείλη προτιμώ lip gloss σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου».
Η αλλαγή που θα ήθελε να τολμήσουν; «Δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία extreme αλλαγή. Θα ήθελα να της κάνω ένα πιο κοντό καρέ, ώστε να αλλάξει όλη η εικόνα της, αλλά ακόμα δεν το έχει τολμήσει. Προσπαθώ να την πείσω! Η Σταματίνα έχει από τα πιο υγιή φυσικά μαλλιά που έχω δει ποτέ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved