Δημήτρης Σταματίου: Τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη
Trends

Δημήτρης Σταματίου: Τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη

Ο Δημήτρης Σταματίου μιλά και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Μου αρέσει πολύ να τονίζω τα μάτια της –το βλέμμα της έχει απίστευτη λάμψη και ένταση– και για να τα αναδείξω, προτιμώ μαλακά μολύβια και σκιές που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ιδιαίτερο χρώμα τους» τόνισε στο People. Για τα χρώματα του μακιγιάζ της: «Προτιμώ συνήθως καφέ και μπρονζέ χρώματα. Αν και ποτέ δεν κανονίζουμε από πριν τι θα κάνουμε, αλλά μας προκύπτει κάθε φορά στην πορεία, η Αγγελική συνήθως προτιμά τα έντονα μάτια και τα πιο απαλά χείλη».
Το πιο extreme πράγματα που έχει τολμήσει μαζί της είναι: «Το πολύ ιδιαίτερο καρέ που είχαμε κάνει ήταν μια μεγάλη αλλαγή μετά από τόσα χρόνια με μακριά μαλλιά. Μου αρέσει πολύ και η νέα μας αλλαγή, το ξανθό ombre, που είναι πολύ έντονο στις άκρες. Στο μακιγιάζ θεωρώ τολμηρή επιλογή, που της πήγαινε πολύ, το μοβ κραγιόν πέρσι το χειμώνα. Το φοβόταν στην αρχή, αλλά μας άρεσε πολύ, γιατί ξεχώριζε από τα υπόλοιπα κόκκινα και μπορντό που κυριαρχούν το χειμώνα».
«Όσο η Αγγελική ήταν έγκυος, δεν κάναμε καμία αλλαγή. Περιποιούμουν τα μαλλιά της μόνο με συχνά κουρέματα και τα άφησε να ξεκουραστούν, όπως και το δέρμα της. Στην καθημερινότητά της κυκλοφορεί συχνά εντελώς άβαφη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved