sloggi! Νιώσε την ελευθερία σου
Trends

sloggi! Νιώσε την ελευθερία σου

Η ελευθερία είναι άποψη ζωής...Η ελευθερία είναι επιλογή...


Ελευθερία είναι να ονειρεύεσαι αυτά που αγαπάς και να έχεις τη δύναμη να τα κάνεις πραγματικότητα.

Το sloggi εδώ και 35 χρόνια, έχει να πει μια ιστορία επιτυχίας...

Με το sloggi ζούμε το όνειρό μας. Αγαπάμε την καθημερινότητά μας. Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει. Με το sloggi, χορεύουμε κοιτάζοντας το μέλλον, αλλά μοιραζόμαστε με χαρά και τις αναμνήσεις μας.

Από το 1979 έως σήμερα το sloggi έχει φτάσει να είναι η Νο1 μάρκα, σε σλιπ στην Ευρώπη, έχοντας πουλήσει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια styles. Μέσα από το πέρασμα των δεκαετιών το sloggi έχει καταφέρει να λανσάρει πολλές καινοτομίες όπως το laser cut που δε διαγράφει κάτω από τα ρούχα, σλιπ φτιαγμένα από 100% βαμβάκι και με υλικά που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον, σειρές αντρικές και γυναικείες με στυλ και χρώμα. Σειρές που δοκιμάστηκαν και αγαπήθηκαν πολύ, όπως οι Light, Light Cotton, Touch It, Trio.
Αν ενώσουμε όλο το νήμα, που έχει χρησιμοποιηθεί για να ράψουμε τα sloggi, μπορούμε να καλύψουμε τη διαδρομή στο φεγγάρι...12 φορές.

Φέτος το χειμώνα γιορτάζουμε και σας καλούμε να ταξιδέψουμε μαζί...να γίνουμε ένα! Be a free spirit! Μέσα από τη σελίδα μας στο facebook (sloggi Greece), γιορτάζουμε με ένα διασκεδαστικό application και όμορφα δώρα... ευχηθείτε μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved