Λυδία Παπαϊωάννου: Το ταξίδι στην Αμερική και το πρώτο τατουάζ
Trends

Λυδία Παπαϊωάννου: Το ταξίδι στην Αμερική και το πρώτο τατουάζ

Το τατουάζ που έχει χαράξει η Λυδία Παπαϊωάννου στο δεξί πλευρό έγινε σε δύο στάδια. Το επάνω μέρος χαράχτηκε την περίοδο που βρισκόταν σε road trip στην Αμερική μαζί με τις φίλες της.

«Θυμάμαι ότι ήμασταν ξέγνοιαστες, χαρούμενες όταν περπατούσαμε στο Nashville, μια περιοχή με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικούς, και η ευθυμία που ένιωσα τη συγκεκριμένη στιγμή με έκανε να μπω σε ένα studio tattoo και να κάνω το πρώτο μου ανεξίτηλο σημάδι. Δεν το σκέφτηκα πολύ, συζήτησα με τον καλλιτέχνη και του εξέφρασα την επιθυμία μου το σχέδιο να περιλαμβάνει ένα κύμα και ένα blue bird που φέρνει τύχη. Ο tattoo artist το σχεδίασε, το σχέδιο μου άρεσε και έτσι το χτύπησα» τόνισε στο People.
Το κάτω μέρος του σχεδίου είναι ένα κλασικό τριαντάφυλλο, σχεδιασμένο από έναν από τους καλύτερους tattoo artists στον κόσμο, τον Myke Chambers. «Ο σύντροφός μου, Κυριάκος, που είναι επίσης tattoo artist, μου έκλεισε ραντεβού με τον καλλιτέχνη. Το συγκεκριμένο λουλούδι είναι ένα sailor tattoo σχέδιο που το έχει χτυπήσει πολύς κόσμος, αλλά μου αρέσει γιατί νιώθω πως έχω ένα παραδοσιακό σχέδιο πάνω μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved