Μηδενιστής: Γιατί έκανε tattoo το σήμα της δισκογραφικής του εταιρείας;
Trends

Μηδενιστής: Γιατί έκανε tattoo το σήμα της δισκογραφικής του εταιρείας;

Το σώμα του Μηδενιστή είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, όμως «Μια ζωγραφιά», η οποία είναι το πρώτο τραγούδι του που έγινε μεγάλη επιτυχία, χαράχτηκε για πάντα στο χέρι του.

Ο λόγος που επέλεξε να κάνει tattoo το σήμα της δισκογραφικής του εταιρείας, Panik Records; «Ήμουν ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψα και το πρώτο μας τραγούδι σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία. Έτσι, ύστερα από οκτώ μήνες, αποφάσισα να χαράξω το λογότυπο. Τους το έκανα δώρο» λέει στο People.
Στο αριστερό του χέρι υπάρχει η μορφή της Παναγίας – έχει γράψει κάτω από το πρόσωπό της «You saved my life thousand times». «Ως πιτσιρικάς, πέρασα διάφορα στάδια και τελικά στάθηκα τυχερός» εξηγεί. Έχει επίσης τατουάζ τη μορφή του Αρχάγγελου Μιχαήλ, που είναι ο προστάτης του.
Μάλιστα, ο Μηδενιστής στις 17 Οκτωβρίου ανοίγει το δικό του tattoo studio. «Έχω κάνει μια διαφορετική προσέγγιση στο χώρο και μέσα θυμίζει περισσότερο spa. Συνεργάζομαι με τον Λουκά, που είναι πολύ γνωστός tattoo artist. Πάντα ονειρευόμουν να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο χώρο και χαίρομαι που επιτέλους ήρθε η κατάλληλη στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved