Πόσα κιλά είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Trends

Πόσα κιλά είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική showbiz.

Έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση; «Έχω κάνει μία ομφαλοκήλη. Προέκυψε από τις εγκυμοσύνες, αλλά στο πρόσωπο δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν λέω ότι δεν θα κάνω ποτέ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Είχες βουλιμικές τάσεις;
«Όχι. Ως αθλήτρια ρυθμικής, είχα ζήσει όλο αυτόν το διατροφικό περιορισμό, του να μην πρέπει δηλαδή να τρώω τίποτα πέρα από δύο καρότα την ημέρα. Έχω κάνει κακή διατροφή στην εφηβεία.»

- Έφτασες στα όρια της νευρικής ανορεξίας;
«Όχι. Παρότι πάλευα και έτρωγα τα καρότα μου, ήμουν ένα κορίτσι μυώδες. Ήταν ένα διάστημα που δεν τρεφόμουν σωστά, γιατί ένα παιδί σε αυτή την ηλικία δεν μπορεί να τρέφεται με καρότα και βραστό μπρόκολο. Όταν σταμάτησα πια τον αθλητισμό, παρότι είχα στερηθεί το φαγητό, δεν ξέφυγα σε αυτό το θέμα προσπαθώντας να αναπληρώσω ό,τι είχα χάσει. Κράτησα ένα πολύ φυσιολογικό επίπεδο κιλών. Έτρωγα λίγο από όλα και τώρα πια έχω σταθεροποιηθεί αρκετά, χωρίς να στερούμαι κάτι.»

- Πόσα κιλά είσαι;
«Είμαι πενήντα επτά κιλά. Δεν περιορίζω την όρεξη μου. Τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε μικρές ποσότητες και ανά τρίωρο. Αυτή η μέθοδος με έχει βολέψει. Συνήθως το πρωί επιλέγω ένα τοστ. Το μεσημέρι ό,τι φαγητό υπάρχει στο σπίτι. Δεν καταναλώνω δύο μεγάλα γεύματα. Δεν καταπιέζομαι. Γλυκά και τηγανητά δεν τρώω γιατί δεν μου αρέσουν ούτως ή άλλως. Από την άλλη έχω αδυναμία στα ψωμιά, τα τυριά και τα αλλαντικά, που τα τρώω αλλά με μέτρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved