Δημήτρης Ποταμιανός: Ο Έλληνας κομμωτής του Χόλυγουντ και του Μπους
Trends

Δημήτρης Ποταμιανός: Ο Έλληνας κομμωτής του Χόλυγουντ και του Μπους

Ο Δημήτρης Ποταμιανός είναι ο Έλληνας κομμωτή του Χόλυγουντ και του Μπους. 

Η πόρτα του Λευκού Οίκου ανοίγει και δύο ιδιωτικοί αστυνομικοί συνοδεύουν τον νεαρό Ελληνα που εισχωρεί στο άβατο της αμερικανικής πολιτικής σκηνής προχωρώντας στα εσωτερικά δωμάτια. Ο Τζορτζ Μπουχ ο νεότερος έχει ήδη πάρει θέση στην ειδική καρέκλα όταν ο Δημήτρης Ποταμιάνος ανοίγει την τεράστια μεταλλική βαλίτσα του για να βγάλει τα σύνεργα του. Ο πρόεδρος τον καλημερίζει με τη φράση «Καλώς τον Ελληνα!» και τον προτρέπει να του κόψει τη φράντζα και τις φαβορίτες.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Ποταμιάνος περιποιείται την κόμη του Μπους αλλά και εκείνη τΗς συζύγου του άλλοτε προέδρου των ΗΠΑ. «Ενα από τα κομμωτήρια στα οποία εργάστηκα στην Αμερική ήταν το "Coppola Salon", αγαπημένος χώρος των executive jet setters ακόμα και των σταρ. Από τους χώρους του ξεπήδησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αμερικανικού hair styling, τα οποία σήμερα δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας στα μαλλιά. Το συγκεκριμένο κομμωτήριο αποτέλεσε για μένα ένα τεράστιο σχολείο και μια μεγάλη επίσης ευκαιρία να γνωρίσω σημαντικές προσωπικότητα που έγιναν αργότερα προσωπικοί μου πελάτες», σχολιάζει στο Πρώτο Θέμα ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής του ο Δημήτρης Ποταμιάνος.
Η σταρ και πελάτισσα του, Σάρα-Τζέσικα Πάρκερ, είχε φετίχ με τα μαλλιά της, ενώ όταν γνώρισε την Τζούλια Ρόμπερτς περνούσε τη φάση που ήθελε να της κόβουν μόνο τις άκρες και να κάνει μπούκλες τα μαλλιά.
«Ο Τζέραρντ Μπάτλερ είναι με-άλος πλακατζής και κάνει όλους να πεθαίνουν στα γέλια με τις μιμήσεις του, ενώ ιδιαίτερα συμπαθής είναι και η σιδηρά κυρία του τένις, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία προτιμά τα κλασικά κουρέματα», συμπληρώνει.
Εκείνη όμως που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue», Αννα Γουΐντουρ. «Η προσωπικότητα της είναι τόσο έντονη που δεν σας κρύβω ότι είχα άγχος κάθε φορά που έπρεπε να ασχοληθώ μαζί της. Αν και προσπάθησα πολλές φορές να την πείσω να αλλάξει κουπ κάνοντας την ανατροπή στην εμφάνιση της, εκείνη επέμενε στο κλασικό τύπου Chanel καρεδάκι της. Μας ενημέρωνε για τις τάσεις της μόδας, απαντούσε πάντα χαμογελώντας στα κομπλιμέντα μας και άφηνε εξαιρετικά γενναιόδωρο φιλοδώρημα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved