Κατερίνα Καινούργιου: Όλα της τα μυστικά για τέλεια σιλουέτα
Trends

Κατερίνα Καινούργιου: Όλα της τα μυστικά για τέλεια σιλουέτα

Εφαρμόζοντας μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τρόπο ζωής της, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο απέκτησε ακόμα πιο καλλίγραμμο σώμα.

Η παρουσιάστρια δεν είχε ποτέ περιττά κιλά, τώρα όμως το σώμα της δείχνει να είναι στην καλύτερη του φόρμα. Το πώς κατάφερε η Κατερίνα να αποκτήσει τις ιδανικές αναλογίες κρύβεται σε ένα πρόγραμμα που ακολουθεί πιστά και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει σωματική άσκηση σε καθημερινή βάση σύμφωνα με το ΕΓΩ.
Βασική αλλαγή στις συνήθειες της είναι η γυμναστική που κάνει κάθε πρωί. Μισή ώρα τρέξιμο, κυρίως στη φύση και όχι σε χώρους γυμναστηρίου ή στο σπίτι, ενώ κάθε μέρα προπονείται με ΤRX. Η παρουσιάστρια, που ζυγίζει περίπου 55 κιλά, έχει αγαπημένες διατροφικές συνήθειες τις οποίες δεν αποχωρίζεται, όπως είναι η μαύρη σοκολάτα Που θα απολαύσει περίπου τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και οι ανάλατοι ξηροί καρποί που της δίνουν δύναμη και ενέργεια. Το πρωινό της αποτελείται από φυσικό χυμό πορτοκάλι με κανέλα και ένα τοστ. Το μεσημέρι τρώει σαλάτα, ενώ το κυρίως γεύμα το απολαμβάνει παρέα με τους φίλους της και τον αγαπημένο της Βασίλη το βράδυ, όταν έχει τελειώσει τις δουλειές της.
Έχει διαγράψει τα τηγανητά από το διατροφικό Της μενού, επιλέγει βραστά ή ψητά ψάρια, ενώ καταναλώνει πολλές σαλάτες ωμές ή βραστές. Δεν λείπουν φυσικά τα φρούτα και τα λαχανικά, όπως επίσης και τα ζυμαρικά, τα οποία όμως περιορίζει σε μία φορά την εβδομάδα. Δεν τρώει πολύ αργά τα βράδυ, καθώς φροντίζει μέχρι τις 9.00 να έχει καταναλώσει όλα της τα γεύματα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνει άφθονο πράσινο τσάι -ζεστό το χειμώνα και παγωμένο το καλοκαίρι- όπως επίσης και περίπου 3 λίτρα νερό. Περιποιείται την επιδερμίδα της με φαρμακευτικές κρέμες, ενυδατώνει εντατικά το πρόσωπο της και φυσικά δεν παραλείπει ποτέ το καλό ντεμακιγιάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved