Και οι stars κάνουν λάθη και μετανιώνουν για αυτά!
Trends

Και οι stars κάνουν λάθη και μετανιώνουν για αυτά!

Όμορφες Ελληνίδες celebrities παραδέχονται τις άτυχες επιλογές του παρελθόντος και ξορκίζουν την παλιά τους εικόνα.

Βάσω Λασκαράκη
«Για τις ανάγκες της σειράς Πολυκατοικία είχε χρειαστεί να κάνω τα μαλλιά μου ξανθά και να τα κόψω καρέ. Ίσως κάποια στιγμή τα έκανα πιο καστανόξανθα αλλά σίγουρα όχι τόσο έντονα όπως τότε, ενώ δεν θα τα έκοβα ξανά καρέ. Επίσης είχα κάνει το τραγικό λάθος να βγάλω πολύ λεπτά τα φρύδια μου. Πέρασαν 6 μήνες για να τα συνεφέρω και τώρα είμαι πολύ περήφανη που είναι καλοσχηματισμένα».


Έλενα Ασημακοπούλου
«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα αλλά ο σύζυγος μου με προτιμάει ξανθιά. Επίσης τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να φτιάξω το σχήμα των φρυδιών μου γιατί τα είχα πολύ λεπτά και θέλω να τα γεμίσω. Μάλιστα δοκίμασα το ημιμόνιμο tattoo για να φαίνονται πιο γεμάτα».


Τόνια Σωτηροπούλου
«Σε ηλικία 18 ετών είχα πολύ λεπτά φρύδια και δεν ήταν καθόλου ωραίο το αποτέλεσμα αφού έχω έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Το πιο πρόσφατο λάθος μου ήταν σε μια φωτογράφηση που με βάψανε πολύ έντονα. Δυστυχώς, δεν τους εξήγησα από την αρχή ότι δεν μου αρέσει καθόλου το πολύ μακιγιάζ και μόλις είδα το αποτέλεσμα κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Μου έβαλαν πολλές στρώσεις τερακότα, χρυσή με μπεζ σκιά και μου έκαναν πορτοκαλί τα χείλη».


Βάσω Κολιδά
«Έβαφα τα φρύδια μου πολύ ξανθά, σχεδόν δεν φαινόντουσαν. Με ήθελαν έτσι όταν έκανα μόντελινγκ και εννοείται πως τα άλλαξα με το που το σταμάτησα».


Νικολέτα Ράλλη
«Βαφόμουν σε λάθος φως. Θυμάμαι μια μέρα είχα βάλει έντονη σκιά, μολύβι, είχα τονίσει τα μήλα μου και μόλις είδα φωτογραφία μου σε περιοδικό συνειδητοποίησα πως φαινόταν σαν να είχα βάλει μόνο μια βάση. Προσέξτε τον φωτισμό!»


Μαρία Μπεκατώρου
«Έβαφα έντονα τα μάτια μου και φαινόμουν μεγαλύτερη σε ηλικία. Πλέον τα βάφω πιο διακριτικά και πιο φυσικά. Κάποιες φορές θα τα τονίσω αλλά στη καθημερινότητα μου επιλέγω τους πιο φυσικούς τόνους».


Αθηνά Οικονομάκου
«Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει ξανθά τα μαλλιά μου και αυτό ήταν τεράστιο λάθος γιατί το συγκεκριμένο χρώμα δεν ταίριαζε καθόλου στην επιδερμίδα μου. Πιστεύω πως οι αποχρώσεις κοντά στο φυσικό μου χρώμα μου πάνε πάρα πολύ. Ένα άλλο μου λάθος ήταν που έβαζα μαύρο μολύβι μέσα στο εσωτερικό των ματιών μου καθώς αυτή η τεχνική μικραίνει το μάτι. Εννοείται πως πια δεν το κάνω».


Ελιάννα Χρυσικοπούλου
«Όταν είχα κόψει τα μαλλιά μου “καρφάκια”, εντελώς αγορίστικα. Και ένα λάθος που κάνω ακόμη είναι που, φεύγοντας από την εκπομπή, δεν αφαιρώ αμέσως το βαρύ μακιγιάζ της τηλεόρασης. Το δέρμα μου αν μπορούσε να μιλήσει θα ζητούσε βοήθεια»


Σταματίνα Τσιμτσιλή
«Θυμάμαι πως μέχρι τα 26 μου είχα πολύ λεπτά φρύδια καθώς τότε ήταν πολύ της μόδας. Επίσης έβαφα έντονα τα μάτια μου κάτι που πλέον το αποφεύγω και μόνο σε κάποιο βραδινό κάλεσμα ίσως τονίσω λίγο περισσότερο τα μάτια μου, ενώ στην καθημερινότητα μου προτιμώ το απαλό μακιγιάζ».


Κατερίνα Παπουτσάκη
«Όταν ήμουν στην εφηβεία, ήταν στη μόδα να βάφεις μια μπροστινή τούφα από τα μαλλιά σου και είχα αποφασίσει να κάνω μια ξανθιά. Mάλιστα, αποφάσισα να το κάνω μόνη μου, με οξυζενέ. Αμέσως μετά είχα ιδιαίτερο μαθηματικά και άργησα πολύ να ξεβγάλω το οξυζενέ, με αποτέλεσμα να γίνει κιτρινόασπρη. Μόλις με είδε ο μπαμπάς μου με κοίταξε με ένα βλέμμα «μα τι έκανες;», που έβαλα τα κλάματα. Έκτοτε δεν έχω ξανακάνει κάτι εξτρίμ, είμαι μάλλον συντηριτική».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved