Xmas Glam by BREEZE !!!
Trends

Xmas Glam by BREEZE !!!

Κλασσικό & σικάτο, το μαύρο χρώμα είναι η νο1 επιλογή όλων των γυναικών για τις γιορτινές εμφανίσεις - Ταιριάζει με όλα και υποστηρίζει τέλεια κάθε στυλ, από το πρωί έως το βράδυ.

Στην ολοκαίνουργια συλλογή των BREEZE Watches θα βρείτε αμέτρητα σχέδια & χρώματα, όμως οι Black & Rose-Gold προτάσεις του πάντα-trendsetter brand, θα αποτελέσουν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο & πρωτοχρονιάτικο must-have!
Εμείς λατρέψαμε, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε δικά σας ρολόγια & χρονογράφους BREEZE που ποντάρουν στην αντίθεση του μαύρου με τον αισθησιακό ροζ χρυσό: Μαύρα λουράκια με ανάγλυφα σχέδια «φλερτάρουν» με γοητευτικές rose-gold κάσες, καντράν σε total black πλαισιώνονται από λαμπερά επίχρυσα ατσάλινα μπρασελέ!
Προσθέτοντας στο «μίγμα» το fashion-forward design αλλά & τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές τεχνοτροπίες που χαρακτηρίζουν όλες τις δημιουργίες του BREEZE, τότε το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό!
Αυτές τις γιορτές, κάντε ένα εξαιρετικό δώρο στον εαυτό σας ή σε εκείνους που νοιάζεστε και αγαπάτε, για να μπορείτε να μετράτε μαζί τις στιγμές της νέας χρονιάς!
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved