Ψάχνεις παπούτσια στις εκπτώσεις; Βρες τα στα MIGATO με έως -50%
Trends

Ψάχνεις παπούτσια στις εκπτώσεις; Βρες τα στα MIGATO με έως -50%

 

Οι εκπτώσεις έφτασαν και ήρθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους και να βρείτε εκείνα τα κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα σας, δίνοντας αέρα ανανέωσης στο στιλ σας!

Και τι καλύτερο από ένα shopping therapy μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις;


Η Migato είναι εδώ και σας περιμένει να δοκιμάσετε τα παπούτσια που σας ταιριάζουν, ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων! Ανακαλύψτε μπότες, μποτάκια, γόβες, ankle boots, τσάντες και ζώνες, αλλά και ανδρικά και παιδικά υποδήματα! Αναλογιστείτε την περίσταση και βρείτε το σχέδιο που θα σας βολέψει, σε προνομιακή τιμή, αφού οι εκπτώσεις αγγίζουν και το 50%!


- Για τις βραδινές σας εξόδους προτιμήστε ένα μαύρο πέδιλο με μαύρες πέτρες, που ταιριάζει με όλα, και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα!

PHOTO3

- Αν προτιμάτε περισσότερη άνεση προτιμήστε ένα σουέτ μποτάκι σε κόκκινο φλογερό χρώμα και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ με τα ρούχα, θα τα... λένε όλα τα παπούτσια σας!

ES267 L08 1 gynaikeio mpotaki astragalou kokkino

- Και για εσάς που θέλετε να φοράτε άνετα παπούτσια από το πρωί ώς το βράδυ, στη Migato θα βρείτε το πιο κουλ ζευγάρι σουέντ καμηλό μποτάκια, με κρόσσια, που είναι τόσο πολύ της μόδας φέτος! Ο τέλειος συνδυασμός; Μία τσάντα στην ίδια απόχρωση και επίσης κρόσσια που θα βρείτε στη Migato σε μοναδική τιμή!

DH0050 L23 1 migato mpotaki gunaikeio tampa krosia
CS81420 L52 1 migato tsanta krosia mpez

- Για τις βόλτες σας τα Σαββατοκύριακα θέλετε κάτι άνετο που ταυτόχρονα θα χαρίζει στιλ στην εμφάνισή σας... Οι πάντα αγαπημένες και βολικές μπαλαρίνες σε μπορντό χρώμα ή ένα ζευγάρι sneakers σε animal print θα γίνουν τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!

L15666 L0G 2 migato kokkini mauri mpalarina
XN1582 L14 2 migato gynaikeio sneaker snakeskin

- Το καλύτερο είναι να κάνεις και ένα δώρο στον αγαπημένο σου για να πηγαίνετε μαζί τις βόλτες σας! Ένα ζευγάρι άνετα και μοδάτα μαύρα sneakers θα του άρεσαν και θα τον βόλευαν στις κοινές σας εξόδους!

LC444 M14 3 migato mauro antriko sneaker

Επισκεφτείτε κι εσείς ένα από τα καταστήματα Migato σε όλη την Ελλάδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.migato.com/ και προλάβετε τα αγαπημένα σας σχέδια πριν εξαντληθούν!

Οι χειμερινές εκπτώσεις Migato είναι εδώ και σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας σχέδια της Autumn/Winter 2015-16 συλλογής σε εκπτώσεις έως -50%!


Μην τις χάσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved