Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Φαίης Σκορδά
Trends

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς, τα οποία την κάνουν να λάμπει.

Η παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη ίσως χρονιά της σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ η προσωπική της ευτυχίας συμπληρώνει το παζλ της επιτυχίας. Σύμφωνα με το Εγώ, τα μυστικά της Φαίης είναι:


Μυστικό 1: Ισορροπημένη διατροφή
Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των γλυκών, ενώ δεν αντιστέκεται ποτέ σε μια λαχταριστή μακαρονάδα. 'Ομως, επειδή γνωρίζει τις διατροφικές ατασθαλίες που μπορούν να την οδηγήσουν στην πρόσληψη παραπάνω θερμίδων, γι' αυτό και προσέχει. Για να μη στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές, αφήνει μία ή δύο ημέρες της εβδομάδας ελεύθερες, ώστε να δοκιμάζει ό,τι θέλει. Τις υπόλοιπες όμως ακολουθεί μια γλυκιά ρουτίνα που της εξασφαλίζει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα . Η Φαιή κάνει συχνά γεύματα, επιλέγοντας ένα θρεπτικό πρωινό με χυμούς, φρυγανιά, μέλι ή γάλα με δημητριακά, καταναλώνει ως ενδιάμεσο γεύμα ένα φρούτο ή γιαούρτι, μεσημεριανό με πράσινες σαλάτες βραστές ή ωμές, συνδυαστικά με κρέας ψάρι ή όσπρια, ενώ το απόγευμα περιορίζεται οε αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, ολοκληρώνοντας την ημέρα της με μια φρουτοσαλάτα ή μια μικρότερη ποσότητα από το φαγητό που έφαγε το μεσημέρι. Αγαπά τις μεσογειακές γεύσεις, γι' αυτό και φροντίζει να μαγειρεύει λαδερά και όσπρια, τόσο για εκείνη όσο και για το οικογενειακό τραπέζι. Η μαγειρική είναι το πάθος της, άλλωστε, όταν βρίσκει ευκαιρία, μπαίνει στην κουζίνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και επιδίδεται στην αγαπημένη της συνήθεια .Το μυστικό της λοιπόν είναι ότι τρώει από όλα σε μικρές ποσότητες, προσεκτικά, κάθε μέρα διαφορετικό τύπο φαγητού και χωρίς να στρεσάρεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία δίαιτας, καθώς δύο ημέρες την εβδομάδα επιτρέπει στον εαυτό της το γλυκό ή το φαγητό της αρεσκείας της με τις περισσότερες θερμίδες.

Μυστικό 2: Υγρά και αποτοξίνωση
Είναι γνωστό ότι το νερό μπορεί να μας αποτοξινώσει και να μας χαρίσει υγεία και ευεξία, αφού αποτελεί από μόνο του μια φυσική πηγή ενέργειας που βοηθά τον οργανισμό να καθαρίσει, ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της φυσική λάμψη. Η Φαίη συνηθίζει να πίνει περίπου 2-3 λίτρα νερό την ημέρα Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, φροντίζει να καταναλώνει πράσινο τσάι με μία φέτα λεμόνι και μία κουταλιά μέλι.


Μυστικό 3: Άσκηση
Διαθέτει ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό της, αφού τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές υποχρεώσεις της είναι πολλές. Μετά το γραφείο, εάν δεν έχει κάποιο έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού, πηγαίνει σπίτι όπου και αναλαμβάνει τη φροντίδα των δύο παιδιών της. Κάνει όμως έντονη άσκηση παίζοντας μαζί τους το καλοκαίρι ή το χειμώνα, όταν κοιμηθούν, η Φαιή προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για ένα ελαφρύ περπάτημα 30 λεπτών περίπου. Η άσκηση άλλωστε είναι ο καλύτερος σύμμαχος τόσο για την υγεία όσο και για τη διάθεση, καθώς αποφορτίζει και διώχνει μακριά το άγχος της καθημερινότητας.

Μυστικό 4: Ομορφιά
Οι κρέμες, αλλά και τα μασάζ της Θεανώς είναι άλλο ένα μυστικό ομορφιάς που συμπράττει ώστε η Φαίη να έχει λαμπερή επιδερμίδα. Η αισθητικός που ξέρει καλά τόσα χρόνια τη Φαίη, την έχει διδάξει ώστε να κάνει αρκετά συχνά απολέπιση και σκραμπ στο πρόσωπο, ενώ την έχει εφοδιάσει με κρέμες πλούσιες σε φυτικά συστατικά και βιταμίνες που κάνουν καλό στην επιδερμίδα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τις φίλες της στα social media το beuty kit που χρησιμοποιεί! Άλλο ένα μυστικό νια το σώμα είναι το λάδι, το οποίο προτιμά από τις κρέμες για περισσότερη ενυδάτωση.


Μυστικό 5: Προσωπική και επαγγελματική ευτυχία
Λάμπει στο πλευρό του συζύγου της, βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα του στα δύσκολα και στα εύκολα και παρά το γεγονός ότι τηλεοπτικά φαίνεται να τον αντικρούει σε καθετί που λέει, η ίδια στο σπίτι είναι μια γυναίκα απόλυτα ερωτευμένη και αφοσιωμένη τόσο στον Γιώργο όσο και στα δυο τους παιδιά. Η προσωπική ευτυχία που ζει είναι η κινητήριος δύναμη της. Η αγάπη που εισπράττει από τα παιδιά και το σύζυγο της είναι όλα όσα χρειάζεται για να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε. Από την άλλη, η επαγγελματική ζωή είναι το ίδιο έντονη, αφού και εκεί έχει να αντιμετωπίσει τον τυφώνα Γιώργο Λιάγκα που, όπως φαίνεται και από την τηλεοπτική του παρουσία, είναι ο άνθρωπος που έχει άποψη και τη λέει είτε γίνεται αρεστός είτε όχι. Ωστόσο, εκείνη βρίσκεται δίπλα του και ξέρει πως πολλές φορές η υπερβολή μπορεί να φέρνει δυσαρέσκεια, αλλά η αλήθεια είναι η μόνη επιλογή ειδικά όταν μιλάμε για μια εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved