Διάσημες Ελληνίδες φορούν τις πιο hot ανοιξιάτικες τάσεις στα παπούτσια!
Trends

Διάσημες Ελληνίδες φορούν τις πιο hot ανοιξιάτικες τάσεις στα παπούτσια!

Αυτή την άνοιξη, η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη, με ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια.

Οι celebrities της ελληνικής showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει τις ανοιξιάτικες αγορές και τρεις από αυτές, υιοθέτησαν σε πρόσφατες εμφανίσεις τους μερικές από τις σημαντικότερες shoe-τάσεις της νέας σεζόν!

Sneakers με κρυφό τακούνι

Τα θέλουμε όλα δικά μας: Και άνεση, και έξτρα ύψος, και στυλ, και ανανεωμένη ανοιξιάτικη διάθεση! Όπως ακριβώς και η αγαπημένη μας Ναταλία Γερμανού, που τα συνδυάζει όλα επιλέγοντας τα MIGATO sneakers με κρυφό ενσωματωμένο τακούνι, σε λευκό χρώμα!

Βρείτε τα σε πολλά ακόμα ανοιξιάτικα χρώματα στο e-shop της MIGATO, εδώ.

Φούντες και κρόσσια

Η ενδιάμεση σεζόν μέχρι το καλοκαίρι είναι ιδανική για να υιοθετήσουμε το απόλυτο φετινό 70’s trend με σουέντ σε γήινες αποχρώσες, πλεκτά κορδόνια με παιχνιδιάρικες φούντες στα τελειώματα και κρόσια που δίνουν κίνηση στο κάθε μας βήμα. Η Αντωνία Καλλιμούκου ήδη φόρεσε το trend, επιλέγοντας τα MIGATO 14ποντα πέδιλα σε καμηλό σουέντ και το μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram, εσείς;

Βρείτε το καμηλό ψηλοτάκουνο πέδιλο εδώ.
Βρείτε την μπεζ πλατφόρμα με φουντίτσα εδώ.
Βρείτε το ταμπά sneaker με κρόσια εδώ.

Φλοράλ, πεταλούδες και ανοιξιάτικη διάθεση

Αν είναι μία διάσημη που θέλει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις επιλογές της, αυτή είναι η Κατερίνα Στικούδη! Αυτή τη φορά, ανανεώθηκε με ανοιξιάτικες αποχρώσεις ροζ-μωβ στα μαλλιά, που συνδύασε με total denim και τις εξίσου ανοιξιάτικες MIGATO γόβες σε print με λουλούδια και πεταλούδες. Πιο ανοιξιάτικο από αυτό δεν γίνεται!

Βρείτε τις γόβες της Κατερίνας, αλλά και το ίδιο σχέδιο σε ροζ-κίτρινο φλοράλ, εδώ.

πηγή: queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved