Οι 10 μαγικοί κανόνες για να καταφέρεις επιτέλους να αδυνατίσεις
Trends

Οι 10 μαγικοί κανόνες για να καταφέρεις επιτέλους να αδυνατίσεις

Δήμητρα Τσιγγενέ 

Ο φετινός χειμώνας πέρασε πάρα πολύ γρήγορα και χωρίς, λοιπόν, να το καταλάβουμε σε λιγότερο από δυόμισι μήνες θα βγούμε ξανά στις παραλίες. 

Αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά πως πρέπει από εδώ και στο εξής να βάλουμε τα δυνατά μας για να χάσουμε τα κιλά που πήραμε με μεγάλο... κόπο μέσα στον χειμώνα (να είναι καλά οι σοκολάτες και τα burgers). Τα καλά νέα είναι ότι, αν το πάρουμε σοβαρά, θα καταφέρουμε να αδυνατίσουμε μέχρι το λατρεμένο μας καλοκαιράκι. Αν ψάχνεις, λοιπόν, ένα βασικό οδηγό για να ακολουθήσεις, μόλις τον βρήκες:
Πάμε να δούμε 10 βασικούς κανόνες που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις για να χάσεις κιλά:
1. Μη φεύγεις από το σπίτι σου αν δεν απολαύσεις πρώτα ένα χορταστικό, θρεπτικό πρωινό. Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές, αλλά θα στο ξαναπούμε: το πρωινό είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας, καθώς σου χαρίζει ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική σου ημέρα. Επιπλέον, έχε κατά νου πως με γεμάτο στομάχι θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να αντισταθείς στις λιχουδιές που σου προσφέρουν οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σου. Και, αν δεν ξέρεις τι να φας το πρωί, δοκίμασε αυτό το χορταστικό, υγιεινό (και νηστίσιμο) πρωινό, που μπορείς να φτιάξεις σε 3 μόλις λεπτά! Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss Daily

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved