Κατερίνα Καινούργιου: Όλα τα μυστικά του στυλ της
Trends

Κατερίνα Καινούργιου: Όλα τα μυστικά του στυλ της

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του στυλ της.

«Για μένα το μάξι φόρεμα, από ένα ωραίο ύφασμα που πέφτει όμορφα πάνω στο σώμα, είναι ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που προσδίδει θηλυκότητα και γίνεται σύμμαχος στιλ, αφού κολακεύει πολλούς σωματότυπους και γυναίκες κάθε ηλικίας. Κάποια κομμάτια της συλλογής μου που βλέπω σε 20χρονες κοπέλες και είναι κούκλες τα έχουν λατρέψει και οι φίλες της μαμάς μου!» τόνισε στο People.

«Τα μάξι φορέματα μου αρέσει να τα συνδυάζω είτε με φλατ πέδιλα για ένα πιο άνετο και boho στυλ είτε με ψηλές πλατφόρμες. Τα μίνι όμως θέλω πάντα να τα φορώ με τακούνια» παραδέχεται. Όσο για τη φροντίδα του σώματος, που αυτή την εποχή είναι πιο εκτεθειμένο σε κοινή θέα, η Κατερίνα συνηθίζει να κάνει scrub 2-3 φορές την εβδομάδα και να ενυδατώνει καθημερινά την επιδερμίδα της με λάδι με άρωμα καρύδας. «Μου φέρνει εικόνες από καλοκαίρι» λέει.

«Υπάρχει φυσικά και το διαχρονικό μαύρο, όπως και το λευκό, που είναι η πιο αγαπημένη μου καλοκαιρινή επιλογή γιατί κάνει υπέροχη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Όμως, αγαπώ πολύ τα παστέλ, ειδικά οι αποχρώσεις στα υφάσματα της κολεξιόν, είναι πραγματικά υπέροχες. Το ροζ του κουφέτου είναι το πιο αγαπημένο μου. Γενικά είμαι πολύ υπέρ των φωτεινών χρωμάτων γιατί έχω παρατηρήσει πως όταν φοράς ένα χαρούμενο χρώμα, ανεβαίνει αυτόματα η ψυχολογία σου όταν κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη» λέει χωρίς να αποποιείται την πιο Barbie εκδοχή του εαυτού της.

Ποιο είναι το αγαπημένο μακιγιάζ της Κατερίνας για τη νέα σεζόν; «Το καλοκαίρι λατρεύω τις μπρονζέ λάμψεις. Για μια βραδινή εμφάνιση θα επιλέξω smoky eyes σε μπρονζέ, σβησμένες αποχρώσεις, θα δώσω έμφαση στη βελούδινη επιδερμίδα με γυαλάδες και θα ολοκληρώσω το beauty look με nude χείλη. Το πρωί αντίστοιχα είμαι της λογικής less is more. Τονίζω τα φρύδια μου, βάζω άφθονη μάσκαρα και αρκούμαι σε ένα λαμπερό κραγιόν σε κάποιο φωτεινό χρώμα. Φέτος το τριανταφυλλί και το κοραλλί είναι πολύ στη μόδα και με έχουν ξετρελάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved