Τάμτα: Το τζιν που δεν αποχωρίζεται, η μόδα και τα θέλω της
Trends

Τάμτα: Το τζιν που δεν αποχωρίζεται, η μόδα και τα θέλω της

Η Τάμτα όταν έχει χρόνο, περνάει ώρες δοκιμάζοντας looks και δείχνοντας τη δημιουργικότητα της μέσα από τις καθημερινές εμφανίσεις που επιλέγει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν βιάζεται δεν θα βάλει το πρώτο ρούχο που θα βρει μπροστά της στην ντουλάπα της. 

Ωστόσο, δεν έχει νιώσει ποτέ ότι κάποιος άντρας τη βλέπει επικριτικά για τα fashion forward looks της; «Δεν έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου από άντρα να είναι επικριτικός, αλλά και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ένας τέτοιου τύπου άντρας δεν με ενδιαφέρει καν. Αυτό είμαι εγώ σαν προσωπικότητα και-δεν θα μου άρεσε κάποιος να μου πει να γίνω μια άλλη» ξεκαθαρίζει η ίδια στο InStyle.

Στην ερώτηση ποιο είναι το ρούχα που αρνείται να αφήσει, η απάντηση της είναι μια ιστορία από τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα: «Είμαι από τις γυναίκες που δεν μπορούν εύκολα να αποχωριστούν τα πράγματα τους. Εχω ένα Dolce & Gabbana αντρικό denim παντελόνι, που μου έδωσε ένας φίλος όταν τον βοηθούσα να μετακομίσει τα πρώτα χρόνια που ήρθα και χρειαζόμουν κάτι πρόχειρο να βάλω. Ένιωσα τόσο όμορφα τότε και μέχρι σήμερα, παρόλο που είναι ονεΓκίζεα1 και σκισμένο, δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην το φορέσω».

Το trend των καιρών θέλει όλες τις celebrities να κάνουν δικές τους συλλογές ρούχων. Γιατί δεν το έχει κάνει η ίδια ως fashion icon; «Σαν σκέψη το είχα πολύ πριν γίνει trend. Έχω προσωπική επαφή με τη μόδα και πολλούς φίλους στο χώρο, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου αστείο και θέλει πολύ χρόνο και κόπο. Όταν μου έγινε πρόταση να το κάνω, δεν είχα χρόνο, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με κάθε κομμάτι της δημιουργίας και της παραγωγής, από την κρεμάστρα μέχρι το κουμπί. Θέλω να ασχοληθώ η ίδια προσωπικά με τα πάντα, γιατί έχω όραμα. Είναι κάτι που θέλω να δω πάρα πολύ να συμβαίνει και θεωρώ ότι θα γίνει στο μέλλον, όταν θα έχω χρόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved