Κέρδισε μια δωροεπιταγή 500 ευρώ για να πάρεις ό,τι θέλεις από την Έκθεση Σπιτιού ATHENS HOME EXPO
Trends

Κέρδισε μια δωροεπιταγή 500 ευρώ για να πάρεις ό,τι θέλεις από την Έκθεση Σπιτιού ATHENS HOME EXPO

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασες κάτι καινούριο για το σπίτι σου; Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε; Μήπως νιώθεις μια έντονη ανάγκη για ανανέωση; Τότε, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις μερικές αλλαγές και να ανανεώσεις το σπίτι και την καθημερινότητά σου.

Αν αναζητάς μοναδικές και όμορφες δημιουργίες οι οποίες δεν θα σου κοστίσουν ακριβά, τότε αξίζει να επισκεφτείς την Έκθεση Σπιτιού ATHENS HOME EXPO η οποία ανοίγει για 40η φορά τις πύλες της από τις 4 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI (Λεωφ. Κηφισίας 39) με προτάσεις για τον χώρο των ονείρων σου.

ADVERTORIAL PHOTO


Φέτος, μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις μια μοναδική δημιουργία για το σπίτι σου! Ναι, ένας τυχερός αναγνώστης ή αναγνώστρια του Gossip-tv.gr θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 500 ευρώ από τη διοργανώτρια εταιρία ΡΟΜΒΟΣ στην Έκθεση Σπιτιού ATHENS HOME EXPO στο Μαρούσι για να διαλέξει ό,τι επιθυμεί!

Αν θέλεις να κερδίσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 10 του μήνα! Με λίγη τύχη, η δωροεπιταγή των 500 ευρώ για την ATHENS HOME EXPO θα γίνει δική σου και θα σε βοηθήσει να φέρεις τον αέρα της ανανέωσης στον προσωπικό σου χώρο.

Frame 72

Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου στην Έκθεση ATHENS HOME EXPO


Τι θα δείτε στην Έκθεση; Και φέτος, στην ATHENS HOME EXPO θα βρείτε τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, τα οποία θα παρουσιάσουν για εννέα συνεχείς ημέρες τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντας σε όλους τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και ειδών εξοπλισμού όπως φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά, πόρτες, είδη ψύξης και θέρμανσης και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα σπίτι... το δικό μας σπίτι!

Frame 120

Η πύλη της έκθεσης Athens Home Expo ανοίγει και η ανανέωση γίνεται πραγματικότητα για κάθε χώρο και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 16:30 έως 21:30 -Σαββατοκύριακα: 10:30 έως 21:30
-Τηλ. επικοινωνίας: 2102621444, 2102613400
-Δωρεάν parking στο AVENUE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved