Trends

PIY: Η νέα μόδα στα καλλυντικά!

Θέλεις να έχεις λαμπερή επιδερμίδα, όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου celebrities; Οι δημοφιλείς σταρ του Χόλυγουντ καταφέρνουν να προχωρούν γεμάτες αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί με αψεγάδιαστο πρόσωπο, φρέσκια επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά! Ποιο είναι το μυστικό τους;

Η απάντηση κρύβεται στη Φύση! Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υιοθετούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, επιλέγοντας αγνά προϊόντα γεμάτα θρεπτικά συστατικά με ευεργετικά οφέλη, τόσο για τη διατροφή τους όσο και για την επιδερμίδα τους!

Τώρα μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους και να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά. Πώς θα είσαι σίγουρη ότι τα καλλυντικά σου είναι φρέσκα και φτιαγμένα με αγνά υλικά; Δημιούργησέ τα μόνη σου!

Η ελληνική εταιρεία The Pionears, θέλοντας να δημιουργήσει χειροποίητα, φυσικά και αγνά προϊόντα, φτιαγμένα με φρέσκα συστατικά αλλάζει τον τρόπο αγοράς των καλλυντικών, με την καινοτόμο σειρά Made By You.

Τα νέα kit παρασκευής της εν λόγω σειράς περιέχουν τις κατάλληλες φόρμουλες με αναμεμειγμένα πολλαπλά συστατικά της Φύσης και 100% βιολογικά εκχυλίσματα. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των χειροποίητων Made By You, είναι το γεγονός πως στο κάθε καλλυντικό προσθέτεις φρέσκα συστατικά από το σπίτι σου. Με ακτινίδιο, κουβερτούρα, μέλι, ζάχαρη, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, βανίλια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, εμπλουτίζεις σε λίγα λεπτά το ολόφρεσκο προϊόν σου!

Δεν μιλάμε, λοιπόν, πλέον για DIY καλλυντικά αλλά για PIY (Produce It Yourself). Κάθε kit είναι μια μοναδική στον κόσμο συνταγή ομορφιάς εμπνευσμένη από τον αγαπημένο παππού - φαρμακοποιό και χημικό- της ιδρύτριας Bικτώριας Σόδη, καθώς και από τις χειρόγραφες συνταγές που έχει στα χέρια της και μοιράζετε μαζί μας! Έτσι, τώρα ξέρεις και εσύ το μυστικό για να δημιουργήσεις τα πιο φρέσκα καλλυντικά...

Πάρε μία γεύση για τη σειρά Made By You εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=MVlUhZ2mR14

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved