Η Κυριακάτικη beauty ρουτίνα μου, που δεν ξεχνώ ποτέ!
Trends

Η Κυριακάτικη beauty ρουτίνα μου, που δεν ξεχνώ ποτέ!

Εφάρμοσε κι εσύ κάθε Κυριακή αυτά τα 3 beauty tips 

Σήμερα αποφάσισα να σου γράψω για την Κυριακάτικη beauty τελετουργία μου.Τα 3 μικρά tips που δεν ξεχνώ ποτέ να εφαρμόζω τις Κυριακές.

Μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη αλλά και να σε κάνουν ομορφότερη, αρκεί να σου γίνουν συνήθεια και να μην τα ξεχνάς ποτέ :)

1. Καθαρά πινέλα όλη την εβδομάδα

Όλες θέλουμε καθαρό και λαμπερό δέρμα, άραγε όμως φροντίζουμε γιαυτό; Ένα καλό καθαριστικό προσώπου και μία πλούσια ενυδατική μάλλον δεν είναι αρκετά.. Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, οι περισσότερες ατέλειες στο δέρμα μας (σπυράκια, στίγματα) προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες και μικρόβια και φυσικά ο πιο εύκολος τρόπος να περάσει σκόνη ή βρωμιά μέσα στους πόρους μας, είναι μέσα από τις φαινομενικά αθώες τρίχες των πινέλων μας κατά τη διάρκεια του καθημερινού μας makeup.. Πολύ σημαντικό λοιπόν, πρέπει να φροντίζουμε τα πινέλα μας να είναι πάντα πολύ καθαρά, αλλά -μεταξύ μας- πόσο εφικτό είναι αυτό με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας; Θα προλάβαινες να απολυμαίνεις τα πινέλα σου κάθε μέρα; Επειδή εγώ δεν προλαβαίνω ποτέ και όσες φορές το αφήνω χωρίς πρόγραμμα πάντα περνάει μήνας που το έχω αμελήσει, θα σου αποκαλύψω τι κάνω! Έχω βάλει στο πρόγραμμά μου κάθε Κυριακή να απολυμαίνω με ευλάβεια όλα μου τα πινέλα, και μάλιστα με αντισηπτικό σαπούνι και όχι με σαμπουάν, όπως προτείνουν οι make up artists, γιατί έτσι αισθάνομαι πως είναι πάντα πιο καθαρά. Αφιέρωσε λοιπόν 10 λεπτά το πρωί της Κυριακής για να ξέρεις πως όλα σου τα πινέλα θα είναι πεντακάθαρα και αυτή την εβδομάδα!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved