Athleisure trend take over fashion: Πώς θα ακολουθήσουμε τη μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού
Trends

Athleisure trend take over fashion: Πώς θα ακολουθήσουμε τη μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού

Όλα ξεκίνησαν, όταν άρχισα να παρατηρώ όλο και πιο συχνά μέσω των social media τις αγαπημένες μου celebrities και fashion influencers να συνδυάζουν σε πρωινές και βραδινές τους εξόδους, ό,τι πιο glam με ό,τι πιο άνετο και αθλητικό.

 

Θυμάμαι, όταν ήμασταν ακόμη μικρές και πηγαίναμε σχολείο, πόσες απουσίες είχα «φάει» εξαιτίας του ότι αρνιόμουν πεισματικά την ώρα της Γυμναστικής να φορέσω την κλασική ελαστική μαύρη φόρμα με τη λεπτή άσπρη γραμμή κατά μήκος του ποδιού. Ήταν ένα ρούχο που το ύφος του δεν ταίριαζε καθόλου με το εναλλακτικό, κάπως ανεπιτήδευτα «ροκ» στυλάκι που χαρακτήριζε την ξέγνοιαστη περίοδο της εφηβείας μου. Τα χρόνια βέβαια πέρασαν, το τότε «εναλλακτικό» ωρίμασε και μετουσιώθηκε σε κάτι πιο σύγχρονο και elegant, ενώ η αθλητική φόρμα που τόσο απεχθανόμουν, έμελλε να γίνει το must κομμάτι που δεν θέλω να «ξεκολλήσω» από πάνω μου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν άρχισα να παρατηρώ όλο και πιο συχνά μέσω των social media τις αγαπημένες μου celebrities και fashion influencers να συνδυάζουν σε πρωινές και βραδινές τους εξόδους, ό,τι πιο glam με ό,τι πιο άνετο και αθλητικό. Παράδειγμα, ψηλοτάκουνα με αθλητική φόρμα, sneakers με mini dress από πούλιες. Το αποτέλεσμα που έβλεπα ήταν εκπληκτικό! Άρχισα, λοιπόν, να αναζητώ εκείνο το trend που μου είχε… ξεφύγει. Ο λόγος φυσικά για το «athleisure», το νέο fashion κόλλημα που έχει κατακτήσει όχι μόνο τις ντουλάπες μας, αλλά και τις μεγαλύτερες πασαρέλες, αφού το έχουν λανσάρει οι πιο αξιοσημείωτοι οίκοι μόδας, ανάμεσα σε αυτούς και ο αγαπημένος μας ιστορικός οίκος Giorgio Armani με τη δυναμική lifestyle σειρά , ειδικά σχεδιασμένη για κορίτσια της πόλης, Armani Exchange.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved