Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019
Trends

Ο οίκος GIVENCHY παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019

Aρχιτεκτονικές γραμμές, διακριτική χρωματική παλέτα και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες είναι η νέα ταυτότητα της νέας συλλογής γυαλιών του οίκου Givenchy.

Εκφράζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο design και την ασύγκριτη τεχνογνωσία, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποθεώνουν την αισθητική αντίληψη της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Givenchy, Clare Waight Keller: αρχιτεκτονικές γραμμές, διακριτική χρωματική παλέτα και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

«GV SLIM»

Ένα φουτουριστικό αστικό σενάριο αποτέλεσε την έμπνευση για τις αυστηρές γεωμετρίες αυτών των γυαλιών ηλίου: οι λεπτές τους φόρμες αποτελούν αναφορά στην τολμηρή διάθεση του Givenchy. Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το μοντέλο να ξεχωρίζει είναι η εμβληματική φόρμα επίπεδου σχεδιασμού στο πάνω μέρος, το μοτίβο «4G» στον μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων - εμφανές στο εσωτερικό τους, μέσα από το διάφανο διπλό στρώμα ασετάτ - καθώς και το λογότυπο «Givenchy» που έχει αποτυπωθεί με φωτοχάραξη στους βραχίονες.

« 4G SQUARE »

Αυτά τα διαχρονικά γυαλιά ηλίου διαθέτουν αρμονικές αναλογίες, ισορροπώντας ανάμεσα από τολμηρούς όγκους και άνετη εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved