Αντιγόνη Μελετίου: «Μετά τη ριζική μαστεκτομή δεν ήθελα να κοιτάζομαι ούτε στον καθρέφτη»
Trends

Αντιγόνη Μελετίου: «Μετά τη ριζική μαστεκτομή δεν ήθελα να κοιτάζομαι ούτε στον καθρέφτη»

H Αντιγόνη Μελετίου, εθελόντρια στο Άλμα Ζωής, μιλάει στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Είναι ο μήνας που μας θυμίζει πως είμαστε γυναίκες και πως πρέπει να προσέχουμε και ν' αγαπάμε τον εαυτό μας όσο καλύτερα μπορούμε. Σύμφωνα με το International Agency for Research on Cancer ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πιο κοινή μορφή καρκίνου μεταξύ των γυναικών, με περίπου 1.000.000 νέα κρούσματα παγκοσμίως. Υπολογίζεται πως 1 στις 8 γυναίκες στην Αμερική και 1 στις 9 στην Ευρώπη θα νοσήσει από αυτή την ασθένεια κάποια στιγμή στη ζωή της.

Η Αντιγόνη Μελετίου είναι μια γυναίκα που έδωσε τη δική της -σκληρή και επώδυνη- μάχη αλλά βγήκε νικήτρια. Νόσησε στα 38 της, σε μια περίοδο της ζωής της που -όπως εκμυστηρεύεται η ίδια- είχε καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της. Ο σύζυγός της και οι δυο υπέροχες κόρες της ήταν η κινητήρια δύναμή της που μαζί με την ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών από το Άλμα Ζωής, την έκαναν να νικήσει και την μάχη αλλά και τον πόλεμο!

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved