Με αυτούς τους 3 τρόπους θα απολαμβάνεις τις καυτερές γεύσεις χωρίς να καίγεσαι
Ποιος είπε πως τα καυτερά είναι απαγορευμένα;
Πολλές κουζίνες ανά τον κόσμο εντάσσουν στα πιάτα τους φαγητά που αγαπούν το πιπέρι ή το τσίλι. Η Μεξικάνικη κουζίνα, η Ινδική και η Περουβιανή για παράδειγμα, είναι συνυφασμένες με καυτερούς συνδυασμούς και spicy μπαχαρικά. Πόσο θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα αλλά για κάποιες από εμάς ο ουρανίσκος μας αντιστέκεται σθεναρά.
Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ