Τα υποδήματα που θα «απογειώσουν» τα βήματά σου φέτος το καλοκαίρι!
Trends

Τα υποδήματα που θα «απογειώσουν» τα βήματά σου φέτος το καλοκαίρι!

Φέτος, είναι από τις ελάχιστες χρονιές, που το καλοκαίρι μάς έπιασε εντελώς απροετοίμαστες!

Όσο τα εμπορικά καταστήματα παρέμεναν κλειστά, δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε κατάλληλα την γκαρνταρόμπα μας, για να υποδεχθούμε τους επερχόμενους «καυτούς» μήνες του χρόνου, με αποτέλεσμα να έχουμε στη διάθεσή μας μόνο fashion προηγούμενων σεζόν, τα οποία έχουμε χιλιοφορέσει και εξαντλήσει στο παρελθόν, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς θα κάνεις τα περσινά και προπέρσινα κομμάτια της ντουλάπας σου, να δείχνουν καινούργια, τότε τα παπούτσια είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσεις!

Όχι δεν το λέω εγώ, αλλά οι στυλίστες και οι ενδυματολόγοι, οι οποίοι επιμένουν πως ένα ζευγάρι στυλάτα παπούτσια, μπορεί να «απογειώσει» ακόμη και τα πιο basic outfit.

Ακριβώς για αυτό και πριν αποφασίσεις να κάνεις την μεγάλη σου έξοδο στις βιτρίνες των εμπορικών δρόμων της πόλης, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στη νέα collection της Adams Shoes, αφού εκεί θα βρεις τα μοναδικά ζευγάρια που θα αναβαθμίσουν τα κομμάτια που ήδη υπάρχουν στις κρεμάστρες σου, οδηγώντας τα βήματά σου με αξεπέραστο στυλ, σε ένα αισιόδοξο και fashion καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved