10 celebrities αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους skincare προϊόντα που δεν κοστίζουν μία περιουσία
Trends

10 celebrities αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους skincare προϊόντα που δεν κοστίζουν μία περιουσία

Μπορείς να τα αποκτήσεις σήμερα κιόλας!

Από την Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

Δες 10 αγαπημένα celebrity skincare προϊόντα που δεν κοστίζουν ακριβά

Εμείς τα αγαπάμε όλα!

Οι αγαπημένες μας σταρ και celebrities έχουν πρόσβαση στις καλύτερες θεραπείες, στα top προϊόντα και το budget τους δεν γνωρίζει όρια όταν πρόκειται για την ομορφιά τους. Ναι, ασφαλώς και τα εκμεταλλεύονται όλα προκειμένου να δείχνουν όμορφες αλλά όχι πάντα. Βλέπεις, πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα και τις αψεγάδιαστες επιδερμίδες τους, κρύβονται απλά κορίτσια που αγαπούν και τα απλά προϊόντα. Στα μπουντουάρ τους λοιπόν δεν θα βρεις όμο πανάκριβες κρέμες και ορούς αλλά και προϊόντα που αγαπάμε εμείς οι “κοινές θνητές” και δεν κοστίζουν μία περιουσία.

Όπως άλλωστε έχουμε πει και στο παρελθόν, η ομορφιά δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει ακριβά για και τα προϊόντα δεν χρειάζεται να περιέχουν δάκρυα μονόκερου για να είναι αποτελεσματικά. Τα πιο απλά προϊόντα, αυτά που μπορείς να βρεις σε ένα φαρμακείο ή και σε ένα σουπερ μάρκετ ακόμα, είναι εξίσου αγαπημένα και αποτελεσματικά και το αποδεικνύουν οι επιλογές μερικών από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη.

Έλα λοιπόν μαζί μας για ένα καθόλου luxurious ταξίδι στα νεσεσέρ γυναικών όπως η Scarlett Johansson, η Kim Kardashian, η Blake lively και πολλές άλλες και ανακάλυψε τα προϊόντα που μπορεί να βρίσκονται και στο δικό σου μπάνιο. Είναι όλα και δικά μας αγαπημένα και προσυπογράφουμε την αποτελεσματικότητά τους... σε περίπτωση που η celebrity υπογραφή δεν σου είναι αρκετή για να τα βάλεις στην shopping list σου.

BLAKE LIVELY


Ενώ μπορεί να χρησιμοποιεί τα πιο ακριβά προϊόντα ενυδάτωσης στον κόσμο, η Blake πολύ συχνά επιλέγει την CeraVe, Moisturizing Lotion που κοστίζει μόλις 6,95€.

Ενυδατώνει αποτελεσματικά κάθε τύπο επιδερμίδας και είναι όχι μόνο celebrity αγαπημένη αλλά προτίμηση και πολλών δερματολόγων.

DREW BARRYMORE


Συχνά μας δείχνει στο instagram το ντουλάπι της ομορφιάς που έχει και είναι ασφυκτικά γεμάτο. Ένα προϊόν που παρατηρήσαμε ωστόσο ότι δεν λείπει ποτέ από αυτό το ντουλάπι (ενώ όλα τα άλλα αλλάζουν) είναι η κλασική κρέμα Nivea Creme την οποία μπορείς να αγοράσεις με μόλις 5€. Κάποιες αξίες είναι σταθερές ανεξάρτητα από το status της κάθε μίας μας.

GWYNETH PALTROW


H Gwyneth προσέχει τον εαυτό και το δέρμα της σε εμμονικό βαθμό και δεν είναι τυχαίο που από το μπάνιο της δεν λείπει το λατρεμένο νερό Sensibio H20 της Bioderma το οποία βρίσκεις στο φαρμακείο με 11,50€. Είναι το αγαπημένο ειδικών και celebrities και ό, τι καλύτερο για να αφαιρέσεις ρύπους και μακιγιάζ αποτελεσματικά.

KHLOE KARDASHIAN


H Khloe έχει παραδεχτεί πως δεν υπάρχει μάσκα περιποίησης την οποία να αγαπά περισσότερο από την Clear Improvement Active Charcoal Mask της Origins. Κοστίζει μόλις 24€ το σωληνάριο που περιέχει πάρα πολή ποσότητα και η Khloe ισχυρίζεται πως είναι η μόνη που κάνει το δέρμα της να λάμπει από υγεία. Εμείς προσυπογράφουμε, πράγματι το κάνει.

KIM KARDASHIAN


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προστάτευε την επιδερμίδα της από τις πανάδες με το Bio Oil το οποιο μπορείς να κάνεις δικό σου με μόλις 12€. Είναι το λάδι για το οποίο μιλούν όλες οι μέλλουσες μανούλες και αυτό που πρέπει να χρησιμοποιείς ακόμα και αν δεν είσαι έγκυος γιατί θρέφει το δέρμα και το κάνει απίθανα λαμπερό και απαλό.

KYLIE JENNER


H Kylie είναι εκατομμυριούχος αλλά το προϊόν που εμπιστεύεται για να εξαφανίζει τις ατέλειες από το πρόσωπό της δεν είναι άλλο από την cult αγαπημένη Drying Lotion του Mario Badescu. Το μικροσκοπικό μπουκαλάκι κοστίζει 23€ και θα σου κρατήσει για πάρα πολύ... σε αντίθεση με τα σπυράκια τα οποία όντως θα εξαφανιστούν.

LIV TYLER


´Όπως έχει δηλώσει η ίδια, αυτό το σπρέι είναι το αγαπημένο της πράγμα στον κόσμο. Πρόκειται για το Eau de Beaute της Caudalie που κοστίζει 25 και πραγματικά μεταμορφώνει την επιδερμίδα με ένα ψέκασμα. Ενυδατώνει, χαλαρώνει, δροσίζει και κάνει το δέρμα να λάμπει σαν ελιξίριο ομορφιάς. Δεν πρέπει να λείπει ούτε από τη δική σου τσάντα.

REESE WITHERSPOON


H Reese δεν αποχωρίζεται την Ultra Facial Cream της Kiehl’s για τον ίδιο λόγο που δεν την αποχωρίζονται και άπειρες ακόμη γυναίκες. Κοστίζει μόλις 30€ και χαρίζει αποτέλεσμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες κρέμες που κοστίζουν όσο το ενοίκιό μας.

SARAH JESSICA PARKER


Εδώ και πολλά χρόνια, η Sarah φορά μία ενυδατική κρέμα την οποία δεν αλλάζει. Είναι η Toleriane Ultra Fluide της La Roche-Posay την οποία βρίσκεις στο φαρμακείο με 19€. Είναι σούπερ ενυδατική, ελαφριά και ένα από τα best selling προϊόντα στα φαρμακεία παγκοσμίως.

SCARLETT JOHANSSON


H Scarlett είναι ένα απλό κορίτσι και το αποδεικνύει τόσο με τον τρόπο ζωής της όσο και με τις επιλογές της. Ο αγαπημένος της ορός προσώπου θα μπορούσε να κοστίζει μία περιουσία αλλά εκείνη επιλέγει τον Hyaluronic Acid Serum της Inkey list που κοστίζει μόλις 6,95€ και λατρεύουμε και εμείς γιατί είναι απλά τέλειος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved